58άρα με κορμί 30άρας: όλοι Όλη η χώρα αποθεώνει τη Σοφία Αλιμπέρτη, οι φώτο με μαγιό & η εντυπωσιακή σιλουέτα

September 7, 2024
Η Σοφία Αλιμπέρτη, με τα 58 χρόνια της και το κορμί ενός 30άρη, απολαμβάνει τις επαινετικές κριτικές σε όλη τη χώρα για τις φωτογραφίες της με μαγιό και την εντυπωσιακή σιλουέτα της.

58άρα με κορμί 30άρας: όλοι Όλη η χώρα αποθεώνει τη Σοφία Αλιμπέρτη, οι φώτο με μαγιό & η εντυπωσιακή σιλουέτα


Διαφ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι με τους φίλους της.

Η ίδια συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες της από τις ανέμελες στιγμές της και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο μας έδωσε μία γεύση από τις διακοπές της.

Και μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, όμως η ηθοποιός έχει υπέροχες αναμνήσεις με τους φίλους της στην Πάρο.

Η 58χρονη Σοφία Αλιμπέρτη είχε πει για τον χρόνο σε παλαιότερη συνέντευξη της: Το σύμπαν είναι άχρονο και, όπως λέει και μια φίλη μου, άπαχο. Ο χρόνος είναι δικό μας κατασκεύασμα. Δεν υπάρχει ηλικία, υπάρχει διάθεση. Υπάρχει ίσως η εμπειρική ηλικία και υπάρχει και η βαρύτητα. […] Δεν κάνω παρεμβατικά πράγματα για να φαίνομαι νεότερη, αλλά για να έχω μια καλύτερη υγεία στο πρόσωπο. Κάνω πράγματα που συντηρούν την ηλικία σε ένα καλύτερο επίπεδο. θα με σοκάρει η ρυτίδα; Θέλω να μεγαλώσω, να γίνω γιαγιά, να έχω εγγόνια, το θέλω όλο.

width=601

width=520

Έχει εξαφανιστεί από παντού, την είδαν να χορεύει σε μπαράκι με τον γιο της: Σούσουρο με την Αλιμπέρτη – Βίντεο

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο 33χρονος γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης, απαθανατίστηκαν από τον Good Job Nicky να χορεύουν με ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου τους, την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που είναι και ο μικρότερος αδελφός του Μιχαήλ, βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του και διασκέδασαν έντονα.

Σε μια ιδιαίτερη στιγμή, η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση τους τελευταίους μήνες, καταγράφηκε από τον Good Job Nicky να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη, αγκαλιάζοντας τον φωτογράφο γιο της, απολαμβάνοντας μαζί του τη βραδιά.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Μαθεύτηκε 26 χρόνια μετά: Το δέσανε ότι τα έχω με την Σοφία Αλιμπέρτη και ότι χώρισε τον Πάριο για εμένα

Ο Γιώργος Δούκας βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μίλησε για το ειδύλλιο που του χρέωσαν με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής για τον εαυτό του πάντα είχα την όρεξη να μάθω, αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου. Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα κι όλοι με είχαν για ναρκομανή, διότι έβγαινα στην πίστα κι ήμουν μέσα στην ένταση.

Όσον αφορά το περιστατικό που στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα του, ο Γιώργος Δούκας επεσήμανε το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, το Posidonio. Ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το Posidonio, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω, είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε “δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει”. Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α’ εθνική έπεσα στα τάρταρα. Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει.

Ο Γιώργος Δούκας ξεκαθαρίζει τη σχέση που είχε με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Σχετικά με τη σχέση που του χρέωναν με τη Σοφία Αλιμπέρτη, σημείωσε συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: