Θρήνος στην Ανάβυσσο: Νεκρός 28χρονος και μια 30χρονη – Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα και σκόρπισαν τον θάνατο

September 7, 2024
Θλίψη στην Ανάβυσσο: Ένας 28χρονος και μια 30χρονη νεκροί – Το τραγικό συμβάν συνέβη αιφνιδίως και προκάλεσε θάνατο.

Θρήνος στην Ανάβυσσο: Νεκρός 28χρονος και μια 30χρονη – Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα και σκόρπισαν τον θάνατο


Διαφ.

Δύο νέοι, ένας 28χρονος και μία 30χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, στην Ανάβυσσο, με μηχανή, χθες, Παρασκευή, το βράδυ.

Οι δύο νέοι ήταν οι αναβάτες στη μηχανή

Ειδικότερα, περίπου στις 9 το βράδυ, στην λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου και στη συμβολή με την οδό Ηλέκτρας, μία μηχανή που οδηγούσε ένας 28χρονος και είχε συνεπιβάτιδα μία 30χρονη, εμβολίστηκε από ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Δύο

Κλεμμένη η μηχανή των δύο νέων που σκοτώθηκαν

Τραγική συνέπεια ήταν να εκσφενδονιστούν οι επιβάτες και να χάσουν τη ζωή τους, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα και την εξακρίβωση των στοιχείων τους, η μηχανή τους είχε δηλωθεί ως κλεμμένη στις 6 Αυγούστου του 2023.

Εύβοια: Τραγωδία με 2 νεκρούς νέους σε δυστύχημα Δύο μητέρες κλαίνε τα παιδιά τους

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (30.08.2024) στην Εύβοια, όπου δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Κινητικότητα

Θανατηφόρο Τροχαίο στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο μετά τα φανάρια της Λαμψάκου, στη Χαλκίδα. Ο 20χρονος οδηγός και η σχεδόν συνομήλική του συνεπιβάτιδα, επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο όταν αυτό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό.

Οι δύο νέοι απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες που έφτασαν άμεσα στο σημείο, δυστυχώς όμως χωρίς τις αισθήσεις τους. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που δεν τους άφησε περιθώριο επιβίωσης.

Οι Τραυματίες

Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκαν άλλοι δύο άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους παραμένουν περιορισμένες.

Κυκλοφοριακή Συμφόρηση

Η σοβαρότητα του ατυχήματος οδήγησε στο κλείσιμο του δρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς που κινούνταν στην περιοχή.

Αυτό το τραγικό γεγονός υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη μπορεί να είναι η ζωή και πόσο σημαντική είναι η προσοχή στους δρόμους. Οι σκέψεις όλων μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ακολουθούν Φωτογραφίες και Βίντεο:

width=854

width=802

width=794

width=794

width=796

width=755


Πηγή

Διαβάστε επίσης: