Πήρε το χαμόγελο και τη λάμψη της Καρέζη: O Ιάσoνας Καζάκος μεγάλωσε και δείχνει την ομοιότητα με την αξέχαστη γιαγιά του

September 7, 2024
Απέκτησε το χαμόγελο και τη λάμψη της Καρέζης: Ο Ιάσονας Καζάκος μεγάλωσε και φαίνεται να μοιάζει πολύ με την αξέχαστη γιαγιά του.

Πήρε το χαμόγελο και τη λάμψη της Καρέζη: O Ιάσoνας Καζάκος μεγάλωσε και δείχνει την ομοιότητα με την αξέχαστη γιαγιά του


Διαφ.

O Ιάσoνας Καζάκος είναι ο γιος του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου και εγγονός της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αγαπάει πολύ τα παιδιά του και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς του φωτογραφίες τους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, πριν από μερικούς μήνες, είχε δημοσιεύσει μία σπάνια φωτογραφία με τον γιο του Ιάσονα, όπου είχαν βρεθεί στο ιστορικό θέατρο Τζένη Καρέζη, στην οδό Ακαδημίας, για να παρακολουθήσουν παιδική παράσταση.

Πατέρας και γιος πόζαραν μπροστά από τη φωτογραφία του Κώστα Καζάκου και ο ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα Τρεις γενιές Καζάκοι.

Ο Ιάσoνας Καζάκος με τον πατέρα και τον παππού του

width=760

Ο

Ο γάμος του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου 2009, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, μετά από δύο χρόνια σχέσης, αλλά μερικά χρόνια αργότερα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

width=700

Χώρισαν λόγω διαφοράς ηλικίας: Η κούκλα 26χρονη σύντροφος του 53χρονου Κωνσταντίνου Καζάκου & το τέλος

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος χώρισε από την κατά πολύ νεότερη σύντροφό του, Βασιλική Μακρή, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Ο λόγος που χώρισαν Κωνσταντίνος Καζάκος και Βασιλική Μακρή

Οι δύο γάμοι και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Καζάκου

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έχει κάνει δυο γάμους, έναν με την Τάνια Τρύπη, με την οποία έχει αποκτήσει την κόρη του, Τζένη Καζάκου και έναν με την Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία απέκτησε τον γιο του, Ιάσονα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: