«Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κατι τέτοιο;»: Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από όσα αντίκρισε μπροστά του

September 7, 2024
Ποιος μπορεί να προβεί σε τέτοιες ενέργειες;: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκρήγνυται μετά τα πράγματα που είδε μπροστά του.

Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κατι τέτοιο;: Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από όσα αντίκρισε μπροστά του


Διαφ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη βόλτα του σε ένα δάσος κοντά στη λίμνη Πλαστήρα. Θέλοντας να μεταφέρει και τον εκνευρισμό του σχετικά με αυτό που συνάντησε.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κατι τέτοιο;

Συγκεκριμένα, ενώ απολάμβανε την περιήγηση του, συνάντησε ένα θέαμα που τον ενόχλησε αρκετά και είχε την ανάγκη να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο παρουσιαστής εξέφρασε την απογοήτευσή του όταν βρήκε μέσα στο δάσος μια ξαπλώστρα για ρούχα και μια γλάστρα που κάποιος είχε εγκαταλείψει εκεί.

Βρίσκομαι σε ένα καταπληκτικό δάσος, θα σας δείξω είπε και έδειξε στους ακολούθους του μερικά πλάνα από τη φύση. Συνέχισε λέγοντας: Κι ενώ περπατάμε μέσα στο δάσος ήρθε ο τύπος και πέταξε την απλώστρα για τα ρούχα τη γλάστρα… είπε χαρακτηριστικά.

Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κατι τέτοιο… γιατί ρε γαμώτο τόσο κακία μίσος και έλλειψη αγάπης;

Η τούμπα της χρονιάς: Η στιγμή που o Γρηγόρης Αρναούτογλου σκοντάφτει και πέφτει μέσα στο δάσος και ο κάμεραμαν σκάει στα γέλια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παρουσιάσει, τη νέα σεζόν, ακόμη μία εκπομπή, ταξιδιωτικού χαρακτήρα και ήδη έχει πραγματοποιήσει μερικά γυρίσματα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τον ANT1 να δημοσιεύει ένα αστείο βίντεο στο YouTube.

Σε πλάνο που δείχνει το βίντεο, ο παρουσιαστής και η ομάδα του κάνουν πεζοπορία μέσα σε ένα δάσος, με ανώμαλο έδαφος, όταν ξαφνικά μπερδεύτηκε σε πέτρες και κλαδιά που βρίσκονταν μπροστά του και σκόνταψε, έχασε την ισορροπία του, έπεσε και κύλησε προς τα κάτω.

Συνάδελφος που βρισκόταν ακριβώς από πίσω του στη διαδρομή, φώναξε όχι ρε φίλε και έτρεξε κοντά του, όπως και ο καμεραμάν, προκειμένου να τον βοηθήσουν να σηκωθεί.

Το

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του

Όπως φαίνεται, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, αντιμετώπισε το ατύχημα που συνέβη με χιούμορ, ξεσπώντας σε γέλια.

Το αστείο βίντεο με το ατύχημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: