Ελληνίδα μοντέλο απηύδησε που πρέπει να δουλεύει με τέτοια ομορφιά: «Ο Θεός με έκανε υπέροχη αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια»

September 7, 2024
Μια Ελληνίδα μοντέλο αισθάνθηκε κουρασμένη από το γεγονός ότι πρέπει να δουλεύει με τόση ομορφιά: Ο Θεός με έκανε όμορφη, αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια.

Ελληνίδα μοντέλο απηύδησε που πρέπει να δουλεύει με τέτοια ομορφιά: Ο Θεός με έκανε υπέροχη αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια


Διαφ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να κρατάει ενήμερους τους θαυμαστές της για σημαντικά γεγονότα της ζωής της καθώς και να μοιράζεται προσωπικές στιγμές. Πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψε στη Σερβία και μας ενημέρωσε γι’ αυτό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και δεν δίστασε να προσθέσει ένα σχόλιο στη λεζάντα της, το οποίο στη συνέχεια προκάλεσε πολύ περισσότερες αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς φίλους της και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο Θεός με έκανε υπέροχη αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στις φωτογραφίες φοράει ένα πολύ κοντό αθλητικό κολάν, λευκές αρβύλες και ροζ γυαλιά ηλίου, καθώς γέμιζε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου της σε ένα πρατήριο καυσίμων στην πόλη Νόβι Σαντ. Ενώ στην περιγραφή της ανάρτησής της, ανέφερε στα αγγλικά:  Πηγαίνοντας στη δουλειά, γιατί ο Θεός με έκανε υπέροχη, αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια.

width=760 width=760

Ταρακούνησε τα σκάφη: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με μαγιό έκανε την πιο σικ φωτογράφιση και μοιάζει με Χολιγουντιανή σταρ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ξεκινήσει τα μπάνια της στη θάλασσα και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο instagram φωτογραφίες της με μαγιό, που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Δήμητρα

Ολόσωμο μαύρο μαγιό επέλεξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έτσι, χθες, Τρίτη, το απόγευμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από βόλτα που έκανε με σκάφος, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με ανοιχτό ντεκολτέ και στο κεφάλι, ένα ψάθινο καπέλο με μια λευκή λεπτομέρεια.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: