44 ετών με κορμί 25άρας: Η Τατιάνα Μπλάτνικ με κολάν στο γυμναστήριο έδειξε πως η άψογη σιλουέτα θέλει κόπο και ιδρώτα

September 7, 2024
Στα 44 της χρόνια, με τη σιλουέτα ενός 25χρονου: Η Τατιάνα Μπλάτνικ φορώντας κολάν στο γυμναστήριο απέδειξε πως η τέλεια φυσική κατάσταση απαιτεί προσπάθεια και ιδρώτα.

44 ετών με κορμί 25άρας: Η Τατιάνα Μπλάτνικ με κολάν στο γυμναστήριο έδειξε πως η άψογη σιλουέτα θέλει κόπο και ιδρώτα


Διαφ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ παραμένει μια κομψή και όμορφη γυναίκα και προσέχει αρκετά το σώμα της και την διατροφή της. Το καλοκαίρι συχνά είναι μια εποχή που όλοι μας χαλαρώνουμε και δίνουμε στον εαυτό μας την άδεια να γευτούμε διάφορες λιχουδιές και να προχωρήσουμε σε διατροφικά ατοπήματα. Ενώ οι επισκέψεις στο γυμναστήριο γίνονται λιγότερες. Ωστόσο, με την αποχώρηση του Αυγούστου και την επιστροφή σε μια κανονική καθημερινότητα, ήρθε η ώρα να επανέλθουμε στις προπονήσεις μας, όπως ακριβώς αποφάσισε να κάνει και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Λιώνει στη γυμναστική

Πρόσφατα, η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν την ανάρτηση, επεσήμανε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της να παραμείνει πιστή στις προπονήσεις και στην ευεξία τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος.

Φαίνεται πως τηρεί αυτή την υπόσχεση στο ακέραιο, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 6/9 ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο βίντεο όπου τη βλέπουμε να γυμνάζεται εντατικά στο γυμναστήριο, ακολουθώντας μια προπόνηση με αντιστάσεις και βάρη.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Φόρεσε το μαύρο μπικίνι της και απολαμβάνει το διαζύγιο από τον Νικόλαο στην Πάρο

Η Τατιάνα Μπλάτνικ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο, λίγο μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο. Στον λογαριασμό της στο Instagram έγραψε: Μια σπάνια στιγμή για εμένα, ευτυχισμένη.

Στιγμές χαλάρωσης για την Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ χαλαρώνει στην Πάρο, ένα από τα αγαπημένα της νησιά, όπου έχει ξαναβρεθεί στο παρελθόν, μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο.

Ενθουσιασμένη από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου τοπίου, μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές της, στέλνοντας νέα μηνύματα στους ακολούθους της.

Η Πάρος έχει παπάγιες. Καλλιεργούνται μαζί με μάνγκο. Αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης. Πράγματι τα όλο και θερμότερα κλίματα αλλάζουν τις καλλιέργειες και στη χώρα μας.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ανάρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της, φορώντας μαύρο μπικίνι, συνοδευόμενη από μια λεζάντα που έγραψε η ίδια.

Στη selfie που δημοσίευσε από την ξαπλώστρα της, η Τατιάνα Μπλάτνικ σημείωσε: Μια σπάνια στιγμή για εμένα. Ευτυχισμένη. Χωρίς παπούτσια. Άμμος. Θάλασσα. Ακόμα και σε μέσα σε τρεις μέρες μπορείς να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Καλημέρα. Ευχαριστώ Πάρος.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

width=812width=804


Πηγή

Διαβάστε επίσης: