Τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος κατέρρευσε και πέθανε βγαίνοντας από πολύωρη επίσκεψη σε oίκo ανoχής

September 7, 2024
Συμβάν με θλιβερό αποτέλεσμα στα Τρίκαλα: Ένας ηλικιωμένος κατέρρευσε και απεβίωσε μετά από μακρά παραμονή σε κατάστημα ανοχής.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος κατέρρευσε και πέθανε βγαίνοντας από πολύωρη επίσκεψη σε oίκo ανoχής


Διαφ.

Ένας 80χρονος Τρικαλινός άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο, βγαίνοντας από τον οίκο ανοχής, τον οποίο επισκέφθηκε.

Ο 80χρονος Τρικαλινός κατέρρευσε ξαφνικά

Ειδικότερα, το συμβάν έγινε επί της οδού Καρδίτσης στα Τρίκαλα, την ώρα που ο ηλικιωμένος έβγαινε από τον οίκο ανοχής και αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς.

80χρονος

Έγκλημα έξω από οίκο ανοχής: Νεκρός 58χρομος, 38χρονος πήρε φόρα και τον πάτησε με το αμάξι ενώ καθόταν σε καρέκλα

Ένα σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 38χρονος άνδρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε έναν 58χρονο, με τις αρχές να χαρακτηρίζουν την πράξη ως δολοφονική.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η επίθεση ήταν σχεδιασμένη και προμελετημένη, με τον δράστη να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει το θύμα.

Οι πρώτες ενδείξεις που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα υποδηλώνουν ότι η παράσυρση του 58χρονου δεν ήταν τυχαία, αλλά αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού. Ο δράστης, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στο θύμα του. Η σύγκρουση ήταν βίαιη και ο 58χρονος άντρας υπέστη σοβαρά τραύματα, τα οποία αποδείχθηκαν μοιραία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, ο άντρας δεν κατάφερε να επιβιώσει, καθώς υπέστη επίσης εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι αρχές κινήθηκαν άμεσα μετά την ειδοποίηση για το περιστατικό, και προχώρησαν στη σύλληψη του 38χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο υπεύθυνος για την παράσυρση. Ο δράστης έχει ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς, με τις αστυνομικές αρχές να τον γνωρίζουν από προηγούμενες εμπλοκές του με τον νόμο, που αφορούν κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη, καθώς και ελευθέρωση κρατουμένου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κίνητρο πίσω από αυτή τη φρικτή δολοφονία φαίνεται να είναι οικονομικές διαφορές μεταξύ του θύματος και του δράστη. Οι αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία και την έχουν υποβάλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν πλήρως τα αίτια και οι συνθήκες του εγκλήματος.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε παρουσία ακόμη δύο ανδρών εργαζομένων σε οίκους ανοχής της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και πέρασε με το αυτοκίνητό του από την οδό Φροίξου.

Eκεί είδε τον 58χρονο με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν οικονομικές διαφορές από τη διαχείριση λειτουργίας οίκου ανοχής στο παρελθόν. Αφού έκανε δύο βόλτες στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα έστριψε απότομα το τιμόνι και κατευθύνθηκε προς τον 58χρονο τον οποίο και παρέσυρε, αφού το όχημα είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Έγκυρες πηγές έλεγαν στη voria.gr ότι η διαφορά ανέρχεται σε ποσό 40.000 ευρώ που υποστηρίζει ότι έδωσε ο κατηγορούμενος στο θύμα για τη συνεκμετάλλευση οίκου ανοχής.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και απεβίωσε. Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στη σύλληψη 38χρονου ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης για παράσυρση 58χρονου άντρα από όχημα, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε.

Σημειώνεται ότι, ο 38χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: