Μπαμ με Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η κούκλα δημοσιογράφος που κέρδισε όλες τις υποψήφιες και θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη

September 7, 2024
Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η όμορφη δημοσιογράφος που κέρδισε τις καρδιές όλων και θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Μπαμ με Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η κούκλα δημοσιογράφος που κέρδισε όλες τις υποψήφιες και θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη


Διαφ.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα είναι η δημοσιογράφος που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, επί 32 χρόνια, “Καλημέρα Ελλάδα”.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, δίπλα στον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής θα βρίσκεται η συγκεκριμένη δημοσιογράφος και η πρεμιέρα πρόκειται να γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Αλεξάνδρα

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Έδεσσα του νομού Πέλλας.

Πλούσιο το βιογραφικό της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου

Έχει σπουδάσει Ανθρωπιστικές Επιστήμες- Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και Δημοσιογραφία, ενώ έχει μεταπτυχιακό στη Δημόσια και Γενική Διοίκηση και μεταπτυχιακού στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία.

Σήμερα εργάζεται στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως αναφέρει ο επαγγελματικός της λογαριασμό στο LinkedIn.

Από το 2016 έως το 2018 έχει εργαστεί ως επικεφαλής στην ιστοσελίδα www.amna/macedonia.gr του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και από το 2015 έως 2021 ραδιοφωνικός παραγωγός στο Πρακτορείο FM 104,9 του ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό και Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων).

Το 2017 έχει παρουσιάσει και επιμεληθεί την επιχειρηματική εκπομπή “Τhey made it”, η οποία προβλήθηκε στην ΕΡΤ3.

Από το 2015 έως το 2016 έχει διδάξει στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Από το 2000 έως το 2015 και από το 2018 έως σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος του τμήματος Ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1 στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα ως ανταποκρίτρια της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”.

Παράλληλα, για δυο χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, με απευθείας συνδέσεις από Θεσσαλονίκη, ενώ έχει παρουσιάσει εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς και άλλους σκοπούς, βραβεύσεις προσώπων και εορταστικές εκδηλώσεις.

Από το 2002 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης.

Λύγισε on air για τον Γιώργο Παπαδάκη: Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα

Γιώργος Παπαδάκης: Συγκινήθηκε στο φινάλε της εκπομπής Καλοκαίρι μαζί, η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μιλώντας μεταξύ άλλων για την στήριξη που έλαβε από τον γνωστό δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή μίλησε για τους συναδέλφους της από το κανάλι του Αμαρουσίου που την στήριξαν στα πρώτα της βήματα στον χώρο της ενημέρωσης και του ρεπορτάζ.

Γιώργος Παπαδάκης: Τι δήλωσε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου για τον δημοσιογράφο

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη, γιατί από την πρώτη στιγμή με στήριξε τόσο πολύ… Ήταν συγκινητική η στήριξη που δέχτηκα από τον Γιώργο Παπαδάκη. Μετά από τόσα χρόνια το λέω και συγκινούμαι. Γιατί από το 2004 κάνουμε συνδέσεις μαζί και μου είπε “όρμα, δώσε ό,τι μπορείς καλύτερο”. Με συγχωρείτε δήλωσε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τα ρεπορτάζ της στη Θεσσαλονίκη.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης θα δώσουν τη σκυτάλη στον Αντώνη Φουρλή και την Ηρώ Ράντου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: