Όλη η Νέα Υόρκη κοιτούσε την Άννα Βίσση: Κυκλοφορούσε σαν σταρ του Χόλιγουντ μαζί με τα εγγόνια & τη κόρη της

September 7, 2024
Η Άννα Βίσση περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης σαν πραγματική σταρ του Χόλιγουντ, παρέα με τα εγγόνια και την κόρη της, ενώ όλοι την κοιτούσαν.

Όλη η Νέα Υόρκη κοιτούσε την Άννα Βίσση: Κυκλοφορούσε σαν σταρ του Χόλιγουντ μαζί με τα εγγόνια & τη κόρη της


Διαφ.

Εν όψει του γεγονότος ότι η Άννα Βίσση δεν έχει αυξημένο επαγγελματικό φόρτο αυτή την περίοδο και δεν υπάρχει προγραμματισμένη συναυλία στον άμεσο ορίζοντα, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της και να ταξιδέψει προς τη Νέα Υόρκη για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα – την κόρη της και τα εγγόνια της.

Η Σοφία Καρβέλα, η οποία υποδέχθηκε τη μητέρα της με ενθουσιασμό, ανέλαβε να την οδηγήσει σε ένα από τα πιο εξαιρετικά εστιατόρια της Νέας Υόρκης, που έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος προορισμός για γαστρονομικές προκλήσεις και καινοτόμες τάσεις στον κόσμο των σεφ.

width=313

Η Άννα Βίσση φάνηκε να απολαμβάνει την αγάπη και τη συντροφιά των δικών της ανθρώπων, ιδιαίτερα της κόρης της και των δύο εγγονών της, του Νικόλα και του Νέστορα, οι οποίοι αποτελούν τις μεγαλύτερες αδυναμίες της. Η Σοφία, γεμάτη χαρά για την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τη μητέρα της, μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από την έξοδό τους στο εστιατόριο, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση ως το δικό της αστέρι.

width=417

Είναι ευρέως γνωστό ότι η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης είναι ιδιαίτερα στενή και γεμάτη αλληλοεκτίμηση. Μόλις πριν από λίγο καιρό, η Σοφία Καρβέλα είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά η ισχυρή αγάπη που συνδέει τις δύο γυναίκες οδήγησε την Άννα Βίσση να εκμεταλλευτεί την πρώτη ευκαιρία για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να απολαύσει τις πολύτιμες στιγμές με την οικογένειά της.

Πονάω πάρα πολύ: Τραγικές ώρες για την Άννα Βίσση, το σπαρακτικό μήνυμα και η ακύρωση της συναυλίας της

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε μέσω ανάρτησής της στην ακύρωση της συναυλίας της που ήταν προγραμματισμένη για τα Τρίκαλα.

Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα ετοίμαζαν μια ξεχωριστή συναυλία στο πλαίσιο του δεύτερου P&I Open Air Festival στα Ιωάννινα, η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 31 Αυγούστου.

Ακυρώνονται εκτακτώς οι συναυλίες- ο λόγος

Ωστόσο η συναυλία αυτή αλλά και στα Τρίκαλα ακυρώθηκαν λόγω πρόβλεψης ακραίων καιρικών φαινομένων. Η Άννα Βίσση με λύπη έγραψε ένα μήνυμα στα προσωπικά της social media, ύστερα από την ακύρωση των δυο συναυλιών της.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση

Θέλω να ξέρετε πως η ακύρωση των συναυλιών στα Τρίκαλα και Ιωάννινα με πόνεσε όσο και όλους εσάς που μου στέλνετε αγάπης μηνύματα. Ήθελα πολύ να έρθω αλλά ο καιρός το απαγόρευσε κατηγορηματικά. Μια τέτοια συναυλία θέλει δυο ημέρες προετοιμασίας και η πρόβλεψη δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Εύχομαι να ανταμώσουμε μια άλλη φορά! Ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε εδώ και πολλά χρόνια. Και ο κακός καιρός να μη βλάψει ξανά τα όμορφα μέρη σας, έγραψε η Άννα Βίσση στα Instagram Stories της.

width=784


Πηγή

Διαβάστε επίσης: