Βάφτιση γιου Κατερίνας Στικούδη: Η κούκλα νονά, ο γλύκας μεγάλος αδερφός, η εντυπωσιακή τούρτα & η μπομπονιέρα

September 7, 2024
Βάφτιση του γιου της Κατερίνας Στικούδη: Η όμορφη νονά, ο γλυκός μεγάλος αδελφός, η εντυπωσιακή τούρτα και οι μοναδικές μπομπονιέρες.

Βάφτιση γιου Κατερίνας Στικούδη: Η κούκλα νονά, ο γλύκας μεγάλος αδερφός, η εντυπωσιακή τούρτα & η μπομπονιέρα


Διαφ.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης διοργάνωσαν μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερα προσεγμένη βάπτιση για τον γιο τους, Νικόλα, δημιουργώντας μια μέρα γεμάτη χαρά και φινέτσα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην ίδια εκκλησία όπου είχε βαπτιστεί και ο πρωτότοκος γιος τους, Βύρωνας, με την τελετή να γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με τις επιθυμίες των γονέων.

width=448

width=376

Η νονά του νεοφώτιστου Νικόλα ήταν η Ελένη, στενή φίλη της Κατερίνας από την παιδική της ηλικία.

width=379

Η βάπτιση είχε έναν ιδιαίτερο θαλασσινό χαρακτήρα, καθώς το μπλε χρώμα κυριαρχούσε σε κάθε λεπτομέρεια του στολισμού. Από τις μπομπονιέρες μέχρι και τη γενικότερη διακόσμηση, όλα ήταν εμπνευσμένα από τη θάλασσα. Το ίδιο μπλε χρώμα εμφανίστηκε και στις ενδυμασίες των καλεσμένων, με την Κατερίνα Στικούδη να εντυπωσιάζει σε ένα αέρινο σατέν φόρεμα, το οποίο τόνιζε τη λεπτή και καλλίγραμμη σιλουέτα της.

width=487

width=493

width=485 width=477

Οι μπομπονιέρες, διακοσμημένες με μικρές βάρκες και άγκυρες, έφεραν το όνομα του μικρού Νικόλα καθώς και την ημερομηνία της βάπτισής του, προσδίδοντας μια προσωπική και συγκινητική νότα στην εκδήλωση. Ο χώρος ήταν γεμάτος με μπλε ρουά αποχρώσεις, με τα λουλούδια, τα ζαχαρωτά και τα γλυκά να στολίζουν έναν πλούσιο μπουφέ, προσφέροντας μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

width=450 width=445 width=446 width=494 width=484 width=466

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα κεφάτο πάρτι, που απευθυνόταν τόσο στους ενήλικες όσο και στους μικρούς καλεσμένους. Επαγγελματίες ανέλαβαν να διασκεδάσουν τον νεοφώτιστο και τους μικρούς φίλους του, διασφαλίζοντας ότι η γιορτή θα μείνει αξέχαστη για όλους τους παρευρισκόμενους.

width=436 width=484 width=487

Ερχεται…!: Μεγάλες χαρές για Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλη Σερίφη, μετά από 2 παιδιά και 6 χρόνια γάμου

Στην Μύκονο βρίσκονται η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης για να γιορτάσουν την 6η επέτειο του γάμου τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο Dj Rico παντρεύτηκαν 25 Αυγούστου 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας και σήμερα ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τους δυο γιους τους, τον Βύρωνα και τον Νικόλα.

Ο Βαγγέλης Σερίφης, μάλιστα έκανε σήμερα ανάρτηση για την επέτειο του γάμου του με την Κατερίνα Στικούδη… καθώς δεν πρόλαβαν εξαιτίας των παιδιών τους.

15 χρόνια μαζί, 6 χρόνια γάμου, 2 παιδιά, 7 δίσκοι, 1 κατοικίδιο, μια παλιά μερσεντές και ατελείωτη αγάπη. Φετος μας προσπέρασε η “επέτειος” επειδή … μεγαλώνουμε 2 αγόρια και ηχογραφούμε 2 albums. Αλλά ποτέ δε μας ένοιαξαν οι τυπικότητες, πάμε και πάλι “us against the world”. Ε και ν’ ακούσουνε τι έρχεται. Για την ώρα … Μυκονοοοοοος! έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά από 6 χρόνια γάμου και δύο αγοράκια, ανακοινώνουν τα ευχάριστα Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης

Σήμερα η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης γιορτάζουν την έκτη επέτειο του γάμου τους, και η γνωστή τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να μοιραστεί τη χαρά της με τους θαυμαστές της.

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, η Κατερίνα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα Happy Anniversary.

width=721

Ο Γάμος τους και η Οικογενειακή τους Ζωή

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 25 Αυγούστου 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, την ιδιαίτερη πατρίδα του Βαγγέλη Σερίφη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι που ονομάζεται Βύρωνας. Πριν από έξι μήνες, η οικογένειά τους μεγάλωσε με την άφιξη του δεύτερου γιου τους.

Λαμπερή Νύφη η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν μια από τις πιο λαμπερές νύφες, παρότι επέλεξε ένα απλό αλλά ρομαντικό νυφικό για την ημέρα της. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, είχε τα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους κυματιστά, ενώ στο γλέντι τα έπιασε σε έναν κομψό κότσο για περισσότερη άνεση. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους, με έμφαση στα χείλη της για έναν πιο έντονο χρωματισμό.

Μιλώντας για το γάμο της η Κατερίνα Στικούδη, ανέφερε πως: Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά. Ναι, στο χωριό Μορφάτι στη Θεσπρωτία. Δεν έχει σημασία το μέρος, πόσους καλεσμένους θα έχεις ή αν οι βέρες είναι 24 καράτια. Σημασία έχει εκείνη τη μέρα να έχεις ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου. Και γιατί, παρακαλώ, να μην παντρευτώ στο χωριό; Τα χωριά μας είναι πανέμορφα, όλη η Ελλάδα είναι ευλογημένη. Με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους.

Δείτε Φωτογραφίες του Γάμου:

width=600 width=600 width=600 width=660 width=660 width=660 width=660


Πηγή

Διαβάστε επίσης: