Μαθεύτηκε η αιτία 4 μέρες μετά το γάμο της Βαλαβάνη: Γι’αuτό ο Βασάλος δεν εμφανίζεται ποτέ με τη σύντροφό του

September 8, 2024
Η αιτία για την απουσία του Βασάλου με τη σύντροφό του αποκαλύφθηκε 4 ημέρες μετά τον γάμο της Βαλαβάνη.

Μαθεύτηκε η αιτία 4 μέρες μετά το γάμο της Βαλαβάνη: Γιαuτό ο Βασάλος δεν εμφανίζεται ποτέ με τη σύντροφό του


Διαφ.

Παρόλο που ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους, οι κοινές τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και οι παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, φανερώνουν ότι οι δυο τους απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί και είναι ιδιαίτερα ερωτευμένοι. Το ζευγάρι φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδιωτικότητα της σχέσης του, προσπαθώντας να την προστατέψει όσο περισσότερο γίνεται από την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρία Παπαγεωργίου, μάλιστα, μέσα από μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων (Q&A) στο Instagram, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να μην αποκαλύπτει πολλά στοιχεία σχετικά με την προσωπική της ζωή. Με αυτή την τοποθέτηση, τόνισε την επιθυμία της να διατηρήσει μια διακριτική στάση σε θέματα που αφορούν τις πιο ιδιωτικές της πτυχές, προστατεύοντας την προσωπική της ευτυχία μακριά από τη δημόσια σφαίρα.

Τα όσα ανέφερε:

Αυτή θα είναι πάντα η αγαπημένη σας ερώτηση. Αν και την έχω απαντήσει πολλές φορές, θα ξαναπώ ότι απλά δε με πολυεκφράζει αυτή η προσέγγιση. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εμάς, θέλω εδώ να με ακολουθείτε για άλλα πράγματα και επίσης τα σόσιαλ είναι για εμένα μια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ επαγγελματικά.

Προτιμώ να εκφράζω την αισθητική μου, τα τιπς μου, τα ταξίδια μου ή τις απόψεις μου περισσότερο από το να δείχνω τις προσωπικές μου στιγμές που σημαίνουν πολλά για εμένα και για εσάς στην ουσία τίποτα. Προτιμώ να σας δείχνω κάτι που θα σας χρησιμεύσει. Αυτό δε σημαίνει ότι κρύβομαι και ανά καιρούς όλο και κάτι σας έχω χαζοδείξει αλλά προς το παρόν με εκφράζει περισσότερο αυτή η λογική. Αν είναι κάτι σος θα το μοιραστώ πάντως.

width=480

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι έκανε την ώρα του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Μόργκαν, ανέβασε και φώτο

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν στην Κρήτη, παρουσία συγγενών και φίλων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπήλαιο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη και στη συνέχισαν με ένα πάρτι σε παραλιακό μαγαζί.

Μετά το μυστήριο, η αθλητικογράφος έβγαλε το νυφικό της και φόρεσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες και μπότες για να χορέψει άνετα στη δεξίωση στο beach bar, με τους φίλους της.

width=796

Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν κουμπάρος του ζευγαριού, ενώ το παρών στον γάμο έδωσε και η Λάουρα Νάργες η οποία συνδέεται με στενή φιλία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την εποχή του Survivor.

Επτά χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και η ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει αλλάξει ριζικά. Η σχέση και η συγκατοίκηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα σε λίγα χρόνια οδήγησε στον χωρισμό, ενώ η γνωριμία με τον Γρηγόρη Μόργκαν εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα ο οποίος χθες το απόγευμα κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρισκόταν στη Σίφνο, εκεί όπου κάνει τις διακοπές του μαζί με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Παπαγεωργίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor απόλαυσε τις βουτιές του, ενώ φωτογράφισε τοπία και σημεία που του κέντρισαν την προσοχή.

width=477

width=509

width=498

width=502


Πηγή

Διαβάστε επίσης: