«Παγωμάρα» σε ζωντανή μετάδοση: Ανακοίνωσε on air στην εκπομπή ότι πάσχει από λυχαιμία, σε σοκ οι τηλεθεατές

September 8, 2024
Παγωτό σε ζωντανή μετάδοση: Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανακοίνωσε live ότι πάσχει από λευχαιμία, προκαλώντας σοκ στους τηλεθεατές.

Παγωμάρα σε ζωντανή μετάδοση: Ανακοίνωσε on air στην εκπομπή ότι πάσχει από λυχαιμία, σε σοκ οι τηλεθεατές


Διαφ.

Η Edwina Bartholomew, γνωστή νεαρή παρουσιάστρια, αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια την προσωπική της μάχη με τη λευχαιμία, συγκινώντας τους τηλεθεατές. Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή, η Edwina απευθύνθηκε στο κοινό του Channel 7, αποκαλύπτοντας με ειλικρίνεια ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

width=1200

Η παρουσιάστρια, με εμφανή συγκίνηση, ανέφερε χαρακτηριστικά τα συναισθήματά της, προσπαθώντας να μεταφέρει το βάρος της κατάστασης που αντιμετωπίζει, ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκε την αποφασιστικότητά της να παλέψει ενάντια σε αυτή τη σοβαρή ασθένεια.

Με αυτήν την κίνηση, η Edwina έδειξε το θάρρος της και την επιθυμία της να ενημερώσει το κοινό, δίνοντας έμφαση στη σημασία της ευαισθητοποίησης γύρω από την ασθένεια και την αναγκαιότητα της ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Ανέφερε, χαρακτιριστικά: έχω διαγνωστεί με καρκίνο, κάτι που είναι ένα σοκ και δύσκολο να το πω. Είναι ένα είδος το οποίο ονομάζεται χρόνια μυελογενής λευχαιμία που μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα χάπι καθημερινά.

Αν φροντίσω τον εαυτό μου, θα είμαι μια χαρά οπότε νιώθω πολύ, πολύ τυχερή. Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις ή πολύ χειρότερες και βγαίνετε πιο δυνατοί από αυτές. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω. Σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας και επικοινωνείτε πάντα με το γιατρό σας κατέληξε η Edwina Bartholomew.

@sydneymorningherald Flagging that she had personal news, Channel Seven presenter Edwina Bartholomew said she would be taking some time off work. #australiantv ♬ original sound – Sydney Morning Herald


Πηγή

Διαβάστε επίσης: