Εκείνη με φίλες της & αυτός με άλλη παρέα: Δύσκολες ώρες για Κατερίνα Καινούριου, απομακρύνθηκε απ’τον σύντροφό της

September 8, 2024
Εκείνη με τις φίλες της και αυτός με μια άλλη παρέα βρέθηκαν σε δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Καινούριου, καθώς απομακρύνθηκε από τον σύντροφό της.

Εκείνη με φίλες της & αυτός με άλλη παρέα: Δύσκολες ώρες για Κατερίνα Καινούριου, απομακρύνθηκε απτον σύντροφό της


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την εκπομπή της, απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές στιγμές. Πρόσφατα, είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, στην ισπανική πόλη Σαν Σεμπαστιάν, όπου μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι τους με τους ακόλουθούς τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις διακοπές του χωριστά. Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι από το απόγευμα της Παρασκευής, 7 Σεπτεμβρίου, μαζί με φίλους της, και δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις χαλαρές και διασκεδαστικές δραστηριότητές της. Οι φωτογραφίες της απεικονίζουν βόλτες δίπλα στη θάλασσα, γεύματα και άλλες όμορφες στιγμές που απολαμβάνει στο γραφικό θέρετρο.

Δείτε τις ιστορίες της Κατερίνας Καινούργιου:

width=640

width=640

width=640

Από την άλλη πλευρά, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής βρίσκεται στις Σπέτσες, όπου περνά χρόνο με τη δική του παρέα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, μοιράζεται και εκείνος στιγμές από τις εξορμήσεις του μέσω stories, προσφέροντας μια γεύση από τις τοποθεσίες που επισκέπτεται.

Δείτε τις ιστορίες του Παναγιώτη Κουτσουμπή:

width=640

Συγχαρητήρια μωρό μου: Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε το νέο επιχειρηματικό βήμα του συντρόφου της μέσα στην Αθήνα

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, σε κάθε του επαγγελματικό βήμα και όχι μόνο.

Μπορεί το ζευγάρι να προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πέρασε ένα ήρεμο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, κάνοντας ταξίδια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Κατερίνα Καινούργιου εκφράζει τον θαυμασμό της στον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η παρουσιάστρια, που φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, δε χάνει την ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό της στον σύντροφό της.

Έτσι, χθες, Τρίτη, το απόγευμα, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο instagram ότι σε λίγο καιρό πρόκειται να ανοίξει ένα νέο μαγαζί στο Παγκράτι, με την παρουσιάστριατου Alpha να σχολιάζει πόσο χαρούμενη και περήφανη είναι για εκείνον.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε στα αγγλικά η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” Δε μπορώ να περιμένω. Συγχαρητήρια μωρό μου.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: