Το χαμόγελό του έσβησε για πάντα: «Έφυγε» μόλις στα 51 του ο καθηγητής Νίκος Παγουρτζής, ήταν πατέρας 3 παιδιών

September 8, 2024
Ο καθηγητής Νίκος Παγουρτζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά και το χαμόγελό του εξαφανίστηκε για πάντα.

Το χαμόγελό του έσβησε για πάντα: Έφυγε μόλις στα 51 του ο καθηγητής Νίκος Παγουρτζής, ήταν πατέρας 3 παιδιών


Διαφ.

Η είδηση του θανάτου του 51χρονου εκπαιδευτικού Νικολάου Παγουρτζή γέμισε με βαθιά θλίψη την τοπική κοινωνία του Βόλου, καθώς ήταν μια ιδιαίτερα αγαπητή και σεβαστή προσωπικότητα, η οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στη ζωή πολλών ανθρώπων μέσω της εκπαιδευτικής του προσφοράς και του ήθους του. Οι συμπολίτες του τον περιγράφουν ως έναν αφοσιωμένο επαγγελματία και άνθρωπο, που ενέπνευσε με τη στάση του και το παράδειγμά του.

width=480

Αντιμετωπίζοντας με αξιοπρέπεια μια σοβαρή ασθένεια, ο Νικόλαος Παγουρτζής πάλεψε με γενναιότητα για τη ζωή του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες και την υποστήριξη των δικών του ανθρώπων, δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένεια και τελικά απεβίωσε. Η οικογένειά του, η σύζυγος και τα τρία παιδιά του, οι γονείς του, τα αδέλφια και οι υπόλοιποι συγγενείς, είναι συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός τόσο αγαπημένου και σημαντικού μέλους τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο το πρωί, στις 11:30, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στον Βόλο. Εκεί, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και μαθητές θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους εκπαιδευτικό, αποδίδοντάς του τον ύστατο φόρο τιμής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: