Αδιανόητη φρίκη: 13χρονες σκότωσαν γιαγια 93 ετών – Τη χτύπησαν τόσο που δε την αναγνώρισαν ούτε οι συγγενείς

September 8, 2024
Απίστευτη τραγωδία: Δύο κορίτσια 13 ετών σκότωσαν μια γιαγιά 93 ετών – Την χτύπησαν τόσο βίαια που ούτε οι συγγενείς την αναγνώρισαν.

Αδιανόητη φρίκη: 13χρονες σκότωσαν γιαγια 93 ετών – Τη χτύπησαν τόσο που δε την αναγνώρισαν ούτε οι συγγενείς


Διαφ.

Δύο ανήλικα κορίτσια κατηγορούνται ότι σε ηλικία 13 ετών προέβησαν σε μια φρικτή δολοφονία, χρησιμοποιώντας τσεκούρι, εναντίον μιας 93χρονης γυναίκας, της οποίας το σώμα υπέστη τόσο σοβαρά τραύματα, ώστε ο γιος της δεν μπόρεσε αρχικά να την αναγνωρίσει.

width=634

Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα έλαβε χώρα στο Κάνσας την προηγούμενη χρονιά, όμως το ενδιαφέρον για την υπόθεση αναζωπυρώθηκε καθώς πλησιάζει η έναρξη της δίκης. Σύμφωνα με τα στοιχεία, στις 3 Σεπτεμβρίου 2023, λίγες μέρες πριν η Joanne Johnson συμπληρώσει τα 94 της χρόνια, οι δύο ανήλικες εισέβαλαν στο σπίτι της. Με ένα τσεκούρι στα χέρια, επιτέθηκαν στη γυναίκα, προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα, με ιδιαίτερη βιαιότητα στο κεφάλι της. Ο γιος της, Tim, ανέφερε σε συνέντευξή του, όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα toofab.com, ότι η εικόνα του σπιτιού μετά την επίθεση ήταν τρομακτική, καθώς υπήρχε αίμα παντού. Τα τραύματα που είχε υποστεί η μητέρα του την έκαναν αγνώριστη, και κατάφερε να την αναγνωρίσει μόνο από τα παπούτσια της.

width=634

Παρά την εξέλιξη της έρευνας, οι αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει ακόμη το κίνητρο πίσω από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, ούτε τα ονόματα των κοριτσιών, λόγω της ανηλικότητάς τους.

Ο πατέρας ενός από τα δύο κορίτσια, μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, αρνήθηκε κατηγορηματικά την ενοχή της κόρης του και της φίλης της, υποστηρίζοντας ότι ένας άγνωστος άνδρας ήταν ο υπεύθυνος της δολοφονίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο έφηβες βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο πάρκο, όταν ένας λευκός άνδρας τις προσέγγισε και τις ανάγκασε να τον ακολουθήσουν στο σπίτι της Johnson. Ο άνδρας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, άρπαξε ένα παλιό τσεκούρι από το γκαράζ και επιτέθηκε άγρια στη γυναίκα μέχρι να την σκοτώσει. Ο πατέρας πρόσθεσε ότι η κόρη του, προσπαθώντας να προστατεύσει τη φίλη της, της κρατούσε τα χέρια πάνω από τα αυτιά για να μην ακούσει τους ήχους της βίας, ενώ ο άγνωστος τις απείλησε ότι θα σκοτώσει και αυτές, μαζί με τις οικογένειές τους, αν αποκαλύψουν ό,τι συνέβη.

Παρά την παρουσίαση αυτής της εκδοχής στην αστυνομία, οι αρχές δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του πατέρα, και ως εκ τούτου οι δύο ανήλικες πρόκειται να δικαστούν για τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: