Αυτό που έρχεται από μεθαύριο δεν το περιμένει κανείς…: Το είδε και το είπε πρώτος από όλους ο Αρναούτογλου

September 8, 2024
Κανείς δεν περιμένει αυτό που θα έρθει από αύριο…: Ο Αρναούτογλου ήταν ο πρώτος που το είδε και το είπε.

Αυτό που έρχεται από μεθαύριο δεν το περιμένει κανείς…: Το είδε και το είπε πρώτος από όλους ο Αρναούτογλου


Διαφ.

Με αποφασιστικό τρόπο αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο τις προσεχείς ημέρες στη χώρα, καθώς προβλέπεται σημαντική αλλαγή των καιρικών συνθηκών με την έναρξη της ερχόμενης εβδομάδας. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για εκτεταμένα φαινόμενα, τα οποία θα περιλαμβάνουν βροχοπτώσεις, καταιγίδες και την άφιξη ενός πολικού αεροχειμάρρου, ο οποίος αναμένεται να επηρεάσει την ατμόσφαιρα με έντονο τρόπο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε το κοινό για τη σοβαρή επιδείνωση του καιρού που προβλέπεται για την επόμενη εβδομάδα. Επισήμανε πως τα έντονα φαινόμενα θα έχουν ευρεία γεωγραφική εξάπλωση και θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Η Ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Eντυπωσιακή η αλλαγή της διάταξης των βαρομετρικών συστημάτων στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες δίνοντας τέλος στο “ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα” των τελευταίων εβδομάδων στις περισσοτερες χώρες της γηραιάς ηπείρου και κυρίως φυσικά στα νότια τμήματά της, αλλά και με αρκετές βροχές, φαινόμενα που κυρίως προς την Τρίτη θα πρέπει να επηρεάσουν και τα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της Ελλάδας!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: