«Σαν σκελετός με μαγιό»: Σάλος με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ -Οι φώτο στη παραλία & τα σημάδια του χρόνου πάνω της

September 8, 2024
Σαν σκελετός σε μαγιό: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συγκινεί με τις φωτογραφίες της στην παραλία και τα σημάδια του χρόνου πάνω της.

Σαν σκελετός με μαγιό: Σάλος με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ -Οι φώτο στη παραλία & τα σημάδια του χρόνου πάνω της


Διαφ.

Τα χρόνια περνούν και είναι εμφανή σε κάθε άνθρωπο όσο κι αν εκείνος θέλει να το κρύψει, όπως για παράδειγμα κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Πιο αναλυτικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στα νιάτα της ήταν μια πανέμορφη γυναίκα, την οποία θαύμαζαν όλοι, όμως πλέον ο χρόνος πάνω της είναι κάτι περισσότερο από φανερός.

Σάλος με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την ηλικία της – Σαν σκελετός με μαγιό

Αν και η αγαπημένη σειρά προβλήθηκε πριν από πολλά χρόνια, η Sarah Jessica Parker εξακολουθεί να ταυτίζεται στενά με τον εμβληματικό της ρόλο ως Carrie Bradshaw.

Λόγω της συμμετοχής της σε ένα τόσο θρυλικό έργο, η Parker έχει αντιμετωπίσει έλεγχο σχετικά με τη γήρανση. Σε μια παλαιότερη συνέντευξή της, σημείωσε: Κάποιοι λένε ότι έχω πάρα πολλές ρυτίδες, άλλοι λένε ότι έχω πολύ λίγες. Οι άνθρωποι λατρεύουν να μιλούν για εκείνους που γερνούν και αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, γερνάω – τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω, να σταματήσω να γερνάω;, αναρωτήθηκε η σταρ.

Τα λόγια της βρήκαν απήχηση σε πολλές γυναίκες που προσπαθούν να κρύψουν τις ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης. Ωστόσο, νέες λήψεις παπαράτσι από την παραλία δείχνουν ότι η Sarah δεν ανησυχεί καθόλου για τις ατέλειές της.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την Parker να απολαμβάνει μια μέρα στην παραλία με τον σύζυγό της, ντυμένη με ένα μαύρο μαγιό που κέρδισε πολλούς θαυμαστές. Έχει καταπληκτική σιλουέτα, “Φαίνεται πολύ γυμνασμένη”, “Η Σάρα είναι η πιο όμορφη γυναίκα!” ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια από το διαδίκτυο. Ωστόσο, υπήρχαν και επικριτές ανάμεσά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

width=800

width=800


Πηγή

Διαβάστε επίσης: