Προσευχηθείτε όλοι, ήρθε η ώρα: Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον μικρό Γιαννάκη, με το σοβαρό πρόβλημα υγείας

September 8, 2024
Όλοι προσευχηθείτε, ήρθε η κρίσιμη στιγμή: Ο μικρός Γιαννάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Προσευχηθείτε όλοι, ήρθε η ώρα: Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον μικρό Γιαννάκη, με το σοβαρό πρόβλημα υγείας


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ διοργάνωσε μια συγκινητική έκπληξη για τον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμερική, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε ένα κρίσιμο χειρουργείο. Οι παίκτες της ομάδας, σε συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο, αποφάσισαν να του προσφέρουν μια ιδιαίτερη στιγμή, γιορτάζοντας τα γενέθλιά του με ένα απρόσμενο πάρτι. Ο Γιαννάκης, μεγάλος φίλος του ΠΑΟΚ, που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, είχε την ευκαιρία να ξεχαστεί για λίγο από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, απολαμβάνοντας την παρέα των αγαπημένων του παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου του χάρισαν έναν σταυρό ως σύμβολο προστασίας και δύναμης για το δύσκολο ταξίδι που τον περιμένει. Ο προπονητής της ομάδας, συγκινημένος, του πρόσφερε δώρα από την προσωπική του συλλογή, μεταξύ των οποίων το μπουφάν, τα γάντια και ο χαρακτηριστικός σκούφος που φορούσε κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη συγκίνηση και θετική ενέργεια, καθώς όλοι ευχήθηκαν στον Γιαννάκη να βγει νικητής από αυτή τη δοκιμασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει αναλάβει πλήρως την κάλυψη όλων των εξόδων που αφορούν τη θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του μικρού Γιαννάκη, προσφέροντας σημαντική οικονομική βοήθεια στην οικογένειά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: