Μελαχρινός κούκλος, άκρως γυμνασμένος: Η κόρη της Ντενίση είναι εpωτευμένη, αuτός εivαι ο γόης σύντροφός της

September 9, 2024
Ένας κούκλος μελαχρινός, πολύ γυμνασμένος: Η κόρη της Ντενίση είναι ερωτευμένη, αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της.

Μελαχρινός κούκλος, άκρως γυμνασμένος: Η κόρη της Ντενίση είναι εpωτευμένη, αuτός εivαι ο γόης σύντροφός της


Διαφ.

Η κόρη της γνωστής ηθοποιού Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα, έχει πλέον μεγαλώσει και ζει έναν έντονο έρωτα. Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με φίλους και τον σύντροφό της, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές. Αφού πέρασε χρόνο με τη μητέρα της στο εξοχικό τους στον Θεολόγο, τώρα βρίσκεται στην Κρήτη με την παρέα της και το αγόρι της.

Το τελευταίο διάστημα, η Μαριτίνα είναι αρκετά δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα, μοιραζόμενη στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Πρόσφατα, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά δημόσια τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι φαίνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένο, και η χαρά τους αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που ανέβασε, καθώς περνούν όμορφες στιγμές με την παρέα τους.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με την Μαριτίνα και τον σύντροφο της:

width=1200

Η Μιμή Ντενίση, η οποία τρέφει μεγάλη αγάπη για την κόρη της, παραμένει προστατευτική απέναντί της, όπως έχει δηλώσει και η ίδια. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει μιλήσει για τη μητρότητα, υπογραμμίζοντας τη βαθιά σημασία που έχει για εκείνη η σχέση της με την κόρη της, γεγονός που επιβεβαιώνει και τη στοργική της στάση.

Δεν είναι εύκολο μία γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί γιατί πρέπει να κρατά δύο ρόλους. Η Μαριτίνα, ακόμα και σήμερα που είναι 23 χρόνων, μου ζητάει να είμαι πιο μαμά παρά μπαμπάς. Της είπα ότι έχει δίκιο αλλά ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος και πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς. Αλλος δεν υπάρχει να πληρώσει το καλό σχολείο, το καλό πανεπιστήμιο, το εξωτερικό. Της είπα την πραγματικότητα, ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα, από τότε που ήταν δύο ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα, για οτιδήποτε. Οι πολλές έξοδοι και τα φλερτ που είχα κόπηκαν όταν απέκτησα τη Μαριτίνα. Η κόρη μου δεν είδε άλλον άντρα να έρχεται στο σπίτι έκτος από τον Σωτήρη Πολύζο με τον οποίο παντρευτήκαμε. Δεν πιστεύω στις ανύπαρκτες μαμάδες, πρέπει τα παιδιά να βλέπουν ότι η μαμά υπάρχει. Δεν έχασα ποτέ τον έλεγχο της Μαριτίνας, αισθανόταν πάντα ότι ήμουν πάνω από το κεφάλι της κι ας έλειπα στο θέατρο.

Έτσι εivαι το σώμα της μετά την απώλεια κιλών: Η Μαριτίνα Ντενίση με μαγιό, δείχνει πως έκανε το απόλυτο κορμί

Το καλοκαίρι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, και το ίδιο ισχύει για τη Μαριτίνα Ντενίση!

Η κόρη της Μιμής Ντενίση ξεκίνησε τις βουτιές της, προσφέροντάς μας το πρώτο υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό στιγμιότυπο. Στη φωτογραφία, ποζάρει χαρούμενη δίπλα στη φίλη της, φορώντας μίνι τζιν φούστα και ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στο μπούστο.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς από πέρσι είχε ξεκινήσει την προσπάθειά της να χάσει μερικά κιλά για να νιώθει καλύτερα με το σώμα της, και όπως μπορείς να δεις, τα κατάφερε!

Δείτε την φωτογραφία στην θάλασσα:

width=1440

width=492

Η Μαριτίνα Ντενίση είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τα κιλά που έχασε και τον τρόπο που το κατάφερε.

Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή είπε και συμπλήρωσε: Είπα “δεν πάει άλλο”. Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.

Δείτε πως είναι πλέον, μετά την απώλεια κιλών:

width=1343 width=1440

width=1440


Πηγή

Διαβάστε επίσης: