Tην αποκαλούσαν “η πιο άσχημη νύφη στον κόσμο”- Έξι χρόνια μετά δείχνει τη μεταμόρφωσή της & “κλείνει” στόματα

September 10, 2024
Ήταν γαλήνια πλέον η γυναίκα που κάποτε χαρακτηρίζονταν ως η πιο άσχημη νύφη στον κόσμο. Μετά από έξι χρόνια, η μεταμόρφωσή της εντυπωσιάζει και κλείνει στόματα.

Tην αποκαλούσαν η πιο άσχημη νύφη στον κόσμο- Έξι χρόνια μετά δείχνει τη μεταμόρφωσή της & κλείνει στόματα


Διαφ.

Όταν αυτή η γυναίκα παντρεύτηκε πριν από έξι χρόνια, έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Όταν ένα ρωσικό ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή τους μέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν φαντάζονταν ότι αυτές οι φωτογραφίες θα γίνονταν viral για λόγους που δεν είχαν ποτέ φανταστεί.

Η εμφάνιση της νύφης έγινε αντικείμενο χλευασμού από πολλούς, κυρίως επειδή ήταν αρκετά στρουμπουλή και φαινόταν σχετικά ψηλότερη σε σχέση με τον γαμπρό.

Λίγο αργότερα, το διαδίκτυο πλημμύρισε με αρνητικά σχόλια για το ζευγάρι, και έγιναν αντικείμενο κοροϊδίας και περιφρόνησης.

Μόνο λίγοι άνθρωποι, που ήταν κοντά στο ζευγάρι, μοιράστηκαν τα συγχαρητήριά τους και στάθηκαν στο πλευρό τους.

width=800

Υπήρχαν πολλά κακά σχόλια. Μερικοί μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι ο γαμπρός παντρεύτηκε τη γυναίκα επειδή πιθανότατα ήταν πλούσια και την αγαπούσε για τα χρήματά της, κάτι που απέχει πολύ από την αλήθεια.

width=800

Αυτό το θλιβερό περιστατικό συνέβη πριν από περίπου έξι χρόνια, και παρά όλα αυτά τα χρόνια, οι φωτογραφίες συνεχίζουν να κοινοποιούνται, και τα σχόλια εξακολουθούν να είναι το ίδιο κακά όπως τότε, όταν οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα, ένας δημοσιογράφος έπεσε πάνω στη viral φωτογραφία του ζευγαριού και αποφάσισε να κάνει κάποια έρευνα για να ανακαλύψει αν είναι ακόμα μαζί.

Αυτό που ανακάλυψε ήταν ότι το ζευγάρι είναι ακόμα τόσο ερωτευμένο όσο την πρώτη μέρα.

width=800

Αυτό που τον σόκαρε, ωστόσο, ήταν η απίστευτη μεταμόρφωση που υπέστη η γυναίκα στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη στιγμή που η φωτογραφία της έγινε viral και την αποκαλούσαν η πιο άσχημη νύφη στον κόσμο.

Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς ότι είναι η ίδια γυναίκα που το διαδίκτυο κορόιδευε για την εμφάνισή της.

Δεν έχει χάσει μόνο σημαντικό βάρος, αλλά έχει αλλάξει επίσης το χτένισμά της και το στυλ ντυσίματός της.

width=687


Πηγή

Διαβάστε επίσης: