Καλλονή νύφη, κούκλος γαμπρός, 3 νονοί, λαμπεροί καλεσμένοι: Διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε & βάφτισε τη κόρη του

September 10, 2024
Όμορφη νύφη, γοητευτικός γαμπρός, τρεις νονοί και λαμπεροί καλεσμένοι: Ένα διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε και βάφτισε την κόρη του.

Καλλονή νύφη, κούκλος γαμπρός, 3 νονοί, λαμπεροί καλεσμένοι: Διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε & βάφτισε τη κόρη του


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Παντζής και η Κατερίνα Νάκα ενώθηκαν με ιερούς δεσμούς γάμου, επιβεβαιώνοντας την αγάπη και την αφοσίωσή τους ο ένας προς τον άλλον, σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Κωνσταντίνος Παντζής – Κατερίνα Νάκα: Ο Γάμος σε Γραφικό Εκκλησάκι

Το μυστήριο του γάμου έλαβε χώρα στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού, το οποίο βρίσκεται στον ειδυλλιακό χώρο του κτήματος Majestic Gold Estate. Στην ξεχωριστή αυτή ημέρα, το ζευγάρι είχε τη χαρά να παντρευτεί παρουσία αγαπημένων προσώπων, με τους κουμπάρους Γιώργο Κατερίνη, Μαρία Ζαντίδη, Ιωάννη Καβουριάδη και Μαργαρίτα Δρούτσα να αναλαμβάνουν την τιμητική αυτή ευθύνη.

Δείτε φωτογραφίες της νύφης:

width=900

width=636

Αμέσως μετά το γάμο, ακολούθησε η βάφτιση της μικρής τους κόρης, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη χαρά και συγκίνηση στη σημαντική αυτή μέρα. Οι νονοί της μικρής, Γιώργος Κατερίνης, Μαρία Ζαντίδη και Σεσίλια Καβουριάδη, είχαν την τιμή να συμμετάσχουν στο μυστήριο της βάπτισης, δίνοντας στην κόρη του ζευγαριού το όνομά της και ευχόμενοι το καλύτερο για τη μελλοντική της ζωή.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή:

width=900 width=900 width=900 width=900 width=1400 width=900 width=900 width=845

Δείτε φωτογραφίες από την βάπτιση:

width=651 width=900 width=900 width=900

Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι:

width=839 width=900 width=900

Στη γαμήλια τελετή, τη βραδιά πλαισίωσε με τη φωνή του ο Χρήστος Δάντης, προσδίδοντας μια ξεχωριστή μουσική νότα στην ήδη λαμπερή εκδήλωση.

Πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες παρευρέθηκαν τόσο στα Μυστήρια όσο και στο γλέντι που ακολούθησε. Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ξεχώρισαν ο Γιώργος Αλκαίος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Ηλίας Βρεττός, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του. Στη λίστα των παρευρισκομένων βρέθηκε επίσης ο Νίκος Απέργης, μαζί με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη και διασκέδαση, που πλαισίωσε τη χαρά του ζευγαριού και των καλεσμένων.

width=640

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: