«Μοιάζουν με κέρινα ομοιώματα»: Σάλος με τη νέα εμφάνιση Πόπης Μαλλιωτάκη & Μαρίνας Πατούλη στο instagram

September 10, 2024
Τα πρόσωπα της Πόπης Μαλλιωτάκη και της Μαρίνας Πατούλη στο Instagram μοιάζουν σαν κέρινα ομοιώματα, προκαλώντας σάλο με την νέα τους εμφάνιση.

Μοιάζουν με κέρινα ομοιώματα: Σάλος με τη νέα εμφάνιση Πόπης Μαλλιωτάκη & Μαρίνας Πατούλη στο instagram


Διαφ.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη και η Μαρίνα Σταυράκη κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης βραδινής εξόδου στη Γλυφάδα, η οποία προκάλεσε έντονη αίσθηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πόπη Μαλλιωτάκη – Μαρίνα Σταυράκη: Η Κοινή Έξοδος

Οι δύο κυρίες, όπως μοιράστηκαν οι ίδιες μέσα από τα social media, έκαναν μια λαμπερή εμφάνιση σε ένα γνωστό στέκι της περιοχής, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω τους με τις αποκαλυπτικές και κομψές επιλογές τους.

Τόσο η γοητευτική τραγουδίστρια όσο και η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη συγκέντρωσαν όχι μόνο την προσοχή των παρευρισκομένων, αλλά και πολλά θετικά σχόλια και likes από τους διαδικτυακούς τους ακολούθους.

Επιπλέον, αποφάσισαν να μοιραστούν με τους followers τους ένα ζωντανό στιγμιότυπο από τη βραδιά, ανεβάζοντας στο Instagram βίντεο όπου τις βλέπουμε να χορεύουν και να διασκεδάζουν με αστείρευτη ενέργεια, αποδεικνύοντας πως ξέρουν πώς να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της εξόδου τους.

Η ζωή είναι πολύ μικρή έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σταυράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Του ζητάει 1 και μόνο πράγμα για τον γιο τους: Η Μαρίνα Σταυράκη στέλνει μήνυμα στον Πατούλη, γι’ αυτό άλλαξε επίθετο

Η Μαρίνα Σταυράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time” και στη Σάσα Σταμάτη, όπου αναφέρθηκε τόσο στην απόφασή της να αλλάξει το επίθετό της όσο και στην πρόσφατη είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης πρόκειται να γίνει ξανά πατέρας.

Γνώριζα για τρίτο πρόσωπο

Τα είχα πληροφορηθεί πριν βγουν στη δημοσιότητα από τον γιο μου και από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Έπειτα από κάποιο διάστημα είπε στο παιδί μας ότι θα αποκτήσει ετεροθαλές αδελφάκι ή αδελφάκια, ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη.

Πώς το πήρε ο Αλέξανδρος; Ο Αλέξανδρος είναι ενήλικος, έχει μια προσωπική θέση και άποψη, είναι είκοσι χρονών. Είναι μια είδηση που προκάλεσε αναστάτωση. Κάποιες αποφάσεις, που είναι ανατρεπτικές σε μια πορεία ζωής, σίγουρα θέλουν μια προετοιμασία, η οποία δεν είχε προηγηθεί.

width=768

Δεν με συνδέει τίποτα με το όνομα του κύριου Πατούλη

Γι’ αυτό άλλαξες το επώνυμό σου; Έχω διαφοροποιήσει τη θέση μου απ’ όταν χωρίσαμε. Ήξερα ότι είχε κάποια γραμματέα. Αποφάσισα να αλλάξω το επίθετό μου, γιατί δεν με συνδέει τίποτα με το όνομα του κυρίου Πατούλη. Θεώρησα ότι ήταν ηθικό κι έντιμο, αφού δεν μας συνδέει τίποτα, να αλλάξω κι επίθετο.

Η Μαρίνα Σταυράκη στο τέλος ανέφερε: Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις επιλογές μας. Ως μητέρα του 20χρνου Αλέξανδρου, αυτό το οποίο αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητά μου είναι το μέλλον και η στήριξη –σε όλα τα επίπεδα- του γιου μου, πράγμα το οποίο επιζητώ και από τον πρώην σύζυγό μου. Παράλληλα, εύχομαι κάθε καλό στο παιδί ή στα παιδιά που περιμένουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: