Πανύψηλη, μελαχρινή κούκλα: Η 16χρονη Βαλέρια Λάτσιου βόλτα με τη μαμά Ελένη Μενεγάκη, σάστισαν οι περαστικοί

September 12, 2024
Υψηλή και μελαχρινή ομορφιά: Η 16χρονη Βαλέρια Λάτσιου περπάτησε με τη μητέρα της, την Ελένη Μενεγάκη, και προκάλεσαν θαυμασμό στους περαστικούς.

Πανύψηλη, μελαχρινή κούκλα: Η 16χρονη Βαλέρια Λάτσιου βόλτα με τη μαμά Ελένη Μενεγάκη, σάστισαν οι περαστικοί


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα, μετά από ένα ξένοιαστο καλοκαίρι, καθώς οι δύο μικρότερες κόρες της, Βαλέρια Λάτσιου και Μαρίνα Παντζοπούλου ξεκίνησαν το σχολείο.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο φακός του ΟΚ! “τσάκωσε” την παρουσιάστρια μαζί με τη Βαλέρια Λάτσιου, την οποία απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Ψώνια για Ελένη Μενεγάκη και Βαλέρια Λάτσιου

Μαμά και κόρη, ντυμένες casual, ψώνισαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας με προϊόντα τεχνολογίας. Και οι δυο φορούσαν μαύρα T-shirt, με τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης να το έχει συνδυάσει με τζιν παντελόνι, ενώ η 16χρονη με μια φαρδιά ανοιχτόχρωμη παντελόνα.

Απίστευτη ομοιότητα Ελένης Μενεγάκη και Βαλέριας Λάτσιου

Η Βαλέρια Λάτσιου έχει περάσει τη μητέρα της στο ύψος, είναι μελαχρινή, πολύ λεπτή και γυμνασμένη, ενώ έχει απίστευτη ομοιότητα με την παρουσιάστρια.

Ελένη

Συνεχίζει τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη – Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τις 4 λέξεις που έγραψε στις νέες της φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στην Άνδρο ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες, οι οποίες εμπεριέχουν ιδιαίτερο νόημα, ενώ παράλληλα μαρτυρούν πόσο όμορφη είναι.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει τις διακοπές της στην Άδρο απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού ούσα ιδιαίτερα δραστήρια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αναρτήσεις που έχουν ιδιαίτερο νόημα.

Απίστευτα όμορφη η Ελένη Μενεγάκη – Κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσε με τις 4 λέξεις στις φωτογραφίες της

width=893

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στην Άνδρο, καθώς και τις αναρτήσεις της στο Instagram από το νησί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/08) η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της χαμογελώντας στον φακό με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να είναι πάντα απλή και ταυτόχρονα κομψή στις εμφανίσεις, που κάνει στο νησί. Στην ανάρτηση που ακολουθεί βλέπουμε, πως η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να φορέσει λευκό καφτάνι πάνω από το μαύρο μπικίνι της.

Νέα ανάρτηση από την Άνδρο

Εκεί που ανθίζει η ψυχή, έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της. Να θυμίσουμε ότι φέτος η αγαπημένη παρουσιάστρια θα απέχει από την ελληνική τηλεόραση.

Δείτε τη δημοσίευση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: