Ήταν μόλις 35 ετών: Θρήνος και σπαραγμός για τον άτυχο αθλητή, έκανε αυτό που αγαπούσε και τον βρήκε ο θάνατος

September 12, 2024
Ήταν μόλις 35 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή: Θρήνος και θλίψη για τον αθλητή που έχασε τη ζωή του κάνοντας αυτό που αγαπούσε.

Ήταν μόλις 35 ετών: Θρήνος και σπαραγμός για τον άτυχο αθλητή, έκανε αυτό που αγαπούσε και τον βρήκε ο θάνατος


Διαφ.

Ένας 35χρονος Tik Toker άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, λίγο μετά τον τερματισμό του σε ημιμαραθώνιο, εν μέσω καύσωνα.

Ο 35χρονος Tik Toker κρατούσε το στήθος του ενώ τερμάτιζε στον ημιμαραθώνιο

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Los Angeles Times, ο άτυχος δρομέας πέρασε τη γραμμή τερματισμού του αγώνα, κρατώντας το στήθος του και ένας εθελοντής τον έπιασε, πριν σωριαστεί στο έδαφος.

Οι διασώστες του Άναχαϊμ έσπευσαν να δώσουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον διακόμισαν στο νοσοκομείο, όπου μετά από μία ώρα επίμονων προσπαθειών για να κρατηθεί στη ζωή, ο Μπόμπι Γκρέιβς δεν τα κατάφερε.

Ο αδικοχαμένος άνδρας ήταν φανατικός θαυμαστής των θεματικών πάρκων της Disney και δημιούργησε οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα χρήστη @calebgtravels, όπου μοιράστηκε το πάθος του για το franchise με περισσότερους από 20.000 άλλους, τόσο στο Instagram, όσο και το TikTok.

Πέθανε ξαφνικά στα 48 του ο Ικαριώτης δρομέας Γιώργος Πάνος – Είχε τερματίσει 8 φορές το Σπάρταθλο

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ! Ο Γιώργος Πάνος σε ηλικία 48 ετών κορυφαίος αθλητής του Σπάρταλθον και νοσηλευτής στην εντατική μονάδα του Αττικού νοσοκομείου.

Είχε τερματίσει εννέα φορές στο Σπάρταθλο με πρώτη το 2010, ενώ είχε λάβει μέρος σε δεκάδες αγώνες στην Ελλάδα. Ο Ικάριος δρομέας των 490 χιλιομέτρων του 6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου.

width=300

Τι κρίμα τόσο νέος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: