Λίγο πριν παντρευτούν & βαφτίσουν την κόρη τους: Bόμβα, Χώρισε Ελληνίδα ηθοποιός με τον πατέρα του παιδιού της

September 12, 2024
Λίγο πριν παντρευτούν και βαφτίσουν την κόρη τους, ένας θρίαμβος συνέβη: Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε με τον πατέρα του παιδιού της.

Λίγο πριν παντρευτούν & βαφτίσουν την κόρη τους: Bόμβα, Χώρισε Ελληνίδα ηθοποιός με τον πατέρα του παιδιού της


Διαφ.

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς του ANT1 “Grand Hotel”, η οποία θα προβληθεί τη νέα σεζόν, χώρισε από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της.

Τίτλοι τέλος για τη Γιολάντα Καλογεροπούλου και τον σύντροφό της

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η ηθοποιός αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Marlone Geissmann, λίγο πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Χώρισε

Προτεραιότητα της Γιολάντας Καλογεροπούλου η κόρη της

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την ηθοποιό στο TLIFE, υπογραμμίζοντας ότι οι σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της παραμένουν άριστες, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τη 2χρονη κόρη τους.

Με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι μισός από την Καραϊβική και μισός από τη νότια Γαλλία, γνωρίστηκαν στην Μύκονο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”, ζούσε μέχρι πρότινος με την οικογένειά της στο Λονδίνο, ενώ είναι κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, καθώς έχει βαφτίσει τη μία από τις δύο δίδυμες κόρες τους, την Αριάνα.

Η Γιολάντα και η Χριστίνα είναι κολλητές φίλες και περνούν πολύ χρόνο καθημερινά μαζί.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι διάσημοι καλεσμένοι, οι 7 νονοί και το φόρεμα της μαμάς που έκλεψε τις εντυπώσεις

Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα στην Αγία Άννα στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Το ζευγάρι εδώ και καιρό έκανε όλες τις προετοιμασίες για τη σημερινή ιδιαίτερη ημέρα. Στο γραφικό εκκλησάκι στο νησί των ανέμων, η διακόσμηση φυσικά κυμάνθηκε στις αποχρώσεις του ροζ με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η λαμπερή βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο

Νονοί τη μικρής Φιλίππα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεχώρισε με το εντυπωσιακό της φόρεμα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης πριν χρόνια παρουσιάζε την ταξιωτική εκπομπή World Party βάζοντας τέλος στη φημολογία για την κόντρα τους.

Αυτήν την ώρα όλοι οι καλεσμένοι βρίσκονται στη δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

width=647

width=680

width=667

width=700

width=707

width=704

width=713

width=705

width=708

width=687

width=697

width=716

width=731

width=728

width=737

width=723

width=716


Πηγή

Διαβάστε επίσης: