Έκλεισε το εστιατόριο μετά το θάνατό της: Λουκέτο στο μαγαζί που δούλευε η Ντέμη Γεωργίου πριν φύγει απ’τη ζωή

September 12, 2024
Μετά τον θάνατό της, το εστιατόριο όπου εργαζόταν η Ντέμη Γεωργίου έκλεισε τις πόρτες του.

Έκλεισε το εστιατόριο μετά το θάνατό της: Λουκέτο στο μαγαζί που δούλευε η Ντέμη Γεωργίου πριν φύγει απτη ζωή


Διαφ.

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, πριν από περίπου δύο μήνες, στα 39 της χρόνια και στο εστιατόριο, που διατηρούσε στην Πάρο, μπήκε λουκέτο.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η σύντροφος της σεφ, Μαριαλένα Ξηρομερίτη στο TLIFE, το εστιατόριο, το οποίο είχαν ανοίξει οι δυο τους, δεν υπάρχει πια, καθώς έκλεισε μετά τον θάνατο της Ντέμης.

Η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “είναι βίαιο όλο αυτό, όπως μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μετά από ένα τέτοιο γεγονός. Είναι σοκ, δεν μπορεί ο θάνατος να είναι ευχάριστος. Απλά πρέπει να αποδεχτούμε πράγματα… Ο χαμός της Ντέμης ήταν μεγάλη σφαλιάρα. Ήμασταν μια χαρά, δουλεύαμε στο μαγαζί, ήταν πολύ ωραία η φάση γενικώς και ήταν τόσο απότομο το κόψιμο… Τη μία μέρα ήμασταν στη θάλασσα κι ένιωθα τόσο χαρούμενη που βρήκαμε επιτέλους τρία λεπτά για τον εαυτό μας, γιατί ήταν πολύ σπάνιο φαινόμενο και την άλλη μέρα απλά γυρνάω σπίτι και… Δεν κατάλαβα τίποτα. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει, ήταν απίστευτο το σοκ”.

Έκλεισε

width=650

width=650

Έκλεισε οριστικά το εστιατόριο που λειτουργούσε η Ντέμη Γεωργίου στην Πάρο

Όσον αφορά το μαγαζί στην Πάρο, επεσήμανε ότι “απλώς δεν με ένοιαζε… Δηλαδή, όταν το έφτιαχνα το μαγαζί ήταν η ενέργεια που υπήρχε από δύο ανθρώπους, είχε πάρα πολύ δυνατό συναίσθημα όλο το μαγαζί… Ήταν, πώς είναι ένα παιδί που το περιμένεις να γεννηθεί… Είχε λαχτάρα, πολύ μεγάλη! Έγινε και ξαφνικά δεν ήταν το ίδιο, απλά δεν ήταν το ίδιο χωρίς εκείνη. Θα μπορούσα πολύ άνετα να το κάνω, να το τρέξω αλλά το ένιωθα τόσο ξένο… Καθόμουν την τελευταία ημέρα σε ένα πεζουλάκι που είχαμε, κάτω από το μπαρ και το έβλεπα κι αναρωτιόμουν “είσαι εσύ κι εγώ είμαι εγώ; Είμαστε σίγουροι ότι είμαστε στον ίδιο χώρο και αυτό είναι το δικό μου το “παιδί”, το δικό μου “σπίτι;” Ήταν ό,τι πιο ξένο. Ένιωσα ότι δεν του ανήκω, ότι δεν μου ανήκει… Κάθισα πάρα πολλές ώρες μέσα στο μαγαζί… Ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για τουλάχιστον ένα τετραήμερο και το κοιτούσα και το ανέλυα… Το άφηνα να μου μιλάει και νομίζω ότι δεν τα είπαμε όπως θα έπρεπε… Ένιωσα ότι κάτι θα λείπει πάντα, δεν θα είναι αρτιμελές και θα λείπει κομμάτι, το οποίο είναι ήδη ένα δικό μου κομμάτι, η Ντέμη ήταν οικογένεια! Σε κάθε επίπεδο, είτε ήμασταν μαζί, είτε δεν ήμασταν, είχαμε μία σχέση πολύ ιδιαίτερη και μαγειρικά που έχουμε συνεργαστεί εκτός και αργότερα και στο δικό μας και σε προσωπικό επίπεδο ήταν τελείως διαφορετικά…”.

Κανείς δεν ήξερε τίποτα: Τι πραγματικά συνέβη στην 39χρονη Ντέμη Γεωργίου και “χάθηκε” ξαφνικά- Το χρονικό της τραγωδίας

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 39χρονης πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου.

Η ξαφνική απώλεια έχει προκαλέσει πληθώρα ερωτηματικών, με τις ακριβείς ιατρικές πληροφορίες να παραμένουν αυστηρά εντός του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε η 39χρονη μέχρι να καταλήξει. Φαίνεται, όμως, πως πρόκειται για ένα περίπλοκο περιστατικό στο οποίο συνυπάρχουν περισσότεροι του ενός λόγοι. Ως αιτία θανάτου έχει αναφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σηπτική καταπληξία και η άτυχη κοπέλα φέρεται να είχε βακτηριακή λοίμωξη σε έδαφος αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματος λόγω πιθανού υποκείμενου νοσήματος.

Έως και χθες το βράδυ δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για το ιατρικό υπόβαθρο που οδήγησε στον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου. Αυτά που έχουν γίνει γνωστά, όμως, συγκλίνουν ότι η αφορμή υπήρξε λοίμωξη – που δεν έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκε – και η κατάστασή της επιδεινώθηκε σοβαρά λόγω του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το σίγουρο είναι ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ που τη διασωλήνωσαν το περασμένο Σάββατο στην Πάρο, είδαν μια νεαρή γυναίκα σε κωματώδη κατάσταση. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, μάλιστα, όταν η ίδια προσήλθε στο Κέντρο Υγείας του νησιού αναζητώντας ιατρική βοήθεια δεν είχε καλό επίπεδο συνείδησης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από ιατρικούς κύκλους, το Σάββατο 20 Ιουλίου, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να την σταθεροποιήσουν. Έκριναν, όμως, ότι χρειάζεται αεροδιακομιδή στην Αθήνα, όπως και έγινε. Ελικόπτερο τη μετέφερε στο Λεκανοπέδιο και συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εκεί νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη έως και χθες το πρωί που δυστυχώς κατέληξε.

Η – πολύ λακωνική και ανεπίσημη – πληροφόρηση από πηγές του νοσοκομείου επαναλάμβανε ως αιτία το σηπτικό σοκ κατόπιν βακτηριακής λοίμωξης αλλά σε έδαφος ενός επιβαρυμένου ανοσοποιητικού συστήματος. Η βακτηριακή λοίμωξη μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα αιτιών. Οι λοιμώξεις αυτές συμβαίνουν όταν ο οργανισμός προσβάλλεται από μονοκύτταρους οργανισμούς που πολλαπλασιάζονται ή απελευθερώνουν τοξίνες στο σώμα. Σε αυτές τις κοινές βακτηριακές ασθένειες περιλαμβάνονται οι ουρολοιμώξεις, οι τροφικές δηλητηριάσεις, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ορισμένες λοιμώξεις του δέρματος, των ιγμορείων και των αυτιών.

Επιπλέον, το σηπτικό σοκ είναι μια πολύ σοβαρή επιπλοκή, που οφείλεται στη γενικευμένη φλεγμονώδη απόκριση του οργανισμού σε μια λοίμωξη από βακτήριο, ιό, μύκητα ή παράσιτο. Η τόσο βαριά επιπλοκή μπορεί να προκληθεί ακόμη και από ένα κοινό μικρόβιο, εάν ένας ασθενής αφεθεί χωρίς ιατρική φροντίδα. Επομένως, εύλογα προκύπτει το ερώτημα εάν η 39χρονη αισθανόταν επί ημέρες αδιαθεσία και δεν πήγε σε γιατρό.

Εξ όσων ανέφεραν οι φίλοι της δημόσια, η άτυχη 39χρονη φαίνεται πως εμφάνιζε συμπτώματα λοίμωξης, τα οποία όμως πιθανόν υποτιμήθηκαν. Παραπονιόταν την τελευταία εβδομάδα για κόπωση, ότι δεν ένιωθε τα άκρα της και ότι έπαιρνε μια απλή φαρμακευτική αγωγή, δηλαδή παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη κτλ., έβαζε και κάποιες αλοιφές. Φοβόταν και λίγο να κάνει εξετάσεις, παρόλα αυτά με πίεση δική μας είχε κανονίσει σήμερα να κάνει τις εξετάσεις, που βέβαια δεν πρόλαβε…, ανέφερε στενή της φίλη (Σκάι). Σε άλλο σημείο, η ίδια φίλη της ανέφερε ότι το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τα στενά της άτομα ότι δεν αισθάνεται καλά και εκεί καταλάβαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης και κλείσαμε νωρίτερα το μαγαζί.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι αρχικά δεν αναφέρθηκε από τους γιατρούς που την ανέλαβαν πρώτοι αναλυτικό ιστορικό και κοινή συμπτωματολογία λοίμωξης, όπως πυρετός, κακουχία, αδιαθεσία, πονοκέφαλος. Υπό αυτά τα δεδομένα, οι γιατροί για τέτοιου είδους περιστατικά, όπως αυτό που κλήθηκαν να διαχειριστούν το περασμένο Σάββατο, δηλαδή μια ασθενή ασταθή αιμοδυναμικά και σε κωματώδη κατάσταση, θέτουν ως αρχική πιθανή διάγνωση λοίμωξη από το κεντρικό νευρικό σύστημα, για παράδειγμα εγκεφαλίτιδα / μηνιγγίτιδα ή αναζητούν εξωγενείς παράγοντες που προκάλεσαν την κατάρρευση του οργανισμού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: