Έξαλλη Φωτεινή Δάρρα με την αποφυλάκιση του: «Κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή»: για αποφυλάκιση Λύτρα:

September 13, 2024
Η Φωτεινή Δάρρα είναι εξοργισμένη με την αποφυλάκιση του: Κρατήστε το σταυρό σας, μην ενθαρρύνετε κανέναν κακοποιό: για την αποφυλάκιση του Λύτρα.

Έξαλλη Φωτεινή Δάρρα με την αποφυλάκιση του: Κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή: για αποφυλάκιση Λύτρα:


Διαφ.

Η Φωτεινή Δάρρα έκανε μία ανάρτηση, με αφορμή την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα και την μετατροπή της κατηγορίας του από κακούργημα σε πλημμέλημα.

Ειδικότερα, ο ποινικολόγος αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, μήνες μετά την κράτησή του, για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ο δικηγόρος παραπέμπεται στο Μονομελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Οι δικαστές, ακολουθώντας και την πρόταση του εισαγγελέα, τον παραπέμπουν για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση, στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας, ενώ άρουν και την προσωρινή του κράτηση, αλλά με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Η Φωτεινή Δάρρα κατακεραυνώνει τον Απόστολο Λύτρα

Έτσι, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια υπογράμμισε Πλημμέλημα λέει ο άγριος ξυλοδαρμός. “Δεν ήταν” λέει “τα χτυπήματα τόσο δυνατά ώστε να προκαλέσουν βλάβη”. Οπότε ελεύθερος ο δράστης . Απόψε κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή να καταφέρει χτυπήματα που θα προκαλέσουν ή όχι ανήκεστο βλάβη σε κάποια άτυχη γυναίκα.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα για την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

Φωτεινή

Είναι η πρώτη φορά που το λέω…: Η Φωτεινή Δάρρα σπάει την σιωπή της για τον θάνατο που την τσάκισε

Για την απώλεια της μητέρας της λίγο πριν την έναρξη του Just the 2 of us μίλησε η Φωτεινή Δάρρα στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ηθοποιός Φωτεινή Δάρρα μαζί µε τον Πάνο Τριανταφύλλου ήταν ένα από τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στον τελικό του Just the 2 of us.

width=1260

Πώς αισθάνεστε που φτάσατε στον τελικό του Just the 2 of us µε τον Πάνο Τριανταφύλλου, αλλά τελικά δεν… το σηκώσατε;

Advertisement

Λίγο πριν από την έναρξη του µουσικού talent show έχασες τη µητέρα σου. Τι ακριβώς συνέβη;

Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Η µητέρα µου τα τελευταία χρόνια ήταν καθηλωµένη στο σπίτι. Ο κόσµος της ήταν τρία δωµάτια και εµείς, η οικογένειά της. Ο Πάνος µε βοήθησε µε τη δύναµη της ψυχής του να νιώσω ότι υπάρχει συνέχεια µετά τον θάνατο της µητέρας µου. Το ίδιο ένιωσα και µε την οικογένειά µου, το παιδί µου και τον άνδρα µου, αλλά και τα αδέλφια µου και τον πατέρα µου. Ολα µπορούν να ξεπεραστούν. Αυτό µε έµαθε η φιλία µου µε τον Πάνο.

Ξεπερνιέται µια τέτοια απώλεια;

Ξεπερνάς τον µεγάλο πόνο. Την αίσθηση ότι δεν µπορείς να κάνεις βήµα και ότι όλα ξαφνικά χάνονται. Μαθαίνεις να ζεις µε την απώλεια και να κρατάς αυτό που αγαπάς φυλαγµένο µέσα στην ψυχή σου για πάντα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: