Ένας τζέντλεμαν: Ο Σπύρος Χαριτάτος υποδέχτηκε με χειροφίλημα τη Χρύσα Φώσκολου στο «Τώρα Μαζί»

September 14, 2024

Ένας τζέντλεμαν: Ο Σπύρος Χαριτάτος υποδέχτηκε με χειροφίλημα τη Χρύσα Φώσκολου στο «Τώρα Μαζί»


Διαφ.

Ο Σπύρος Χαριτάτος υποδέχθηκε τη νέα του συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» μ’ ένα χειροφίλημα δείχνοντας ότι είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν.

Ο Σπύρος Χαριτάτος θα είναι και φέτος παρουσιαστής στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» μόνο που πλέον αντί για την Ευλαμπία Ρέβη θα έχει στο πλευρό του, την Χρύσα Φώσκολου, την οποία υποδέχθηκε θερμά.

Απίστευτος Σπύρος Χαριτάτος: Υποδέχθηκε με χειροφίλημα τη νέα συμπαρουσιάστριά του στο «Τώρα Μαζί»

Με νέα συμπαρουσιάστρια συνεχίζει την εκπομπή “Τώρα Μαζί” ο Σπύρος Χαριτάτος, ο οποίος μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του στο Open, υποδέχτηκε την Χρύσα Φώσκολου, με ένα χειροφίλημα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε αρχικά πως “Λένε ότι τύχη είναι για όλους μας η αιτία και η παρουσία. Εδώ υπάρχει αιτία, Τώρα Μαζί, τεχνικοί, δημοσιογράφοι, όλοι μαζί. Υπάρχει όμως και παρουσία. Και είμαι πολύ τυχερός, είναι η Χρύσα Φώσκολου” είπε και υπό τη μελωδία του “Pretty Woman” η Χρύσα Φώσκολου έκανε την είσοδό της καλημερίζοντας το κοινό και σημειώνοντας ότι “Μπήκα με το δεξί!”

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Σπύρος Χαριτάτος αναφέροντας ότι “Να το πω όπως το σκέφτομαι, υπέροχη κυρία, του ρεπορτάζ, μαχητική, αποφασιστική και ότι πρέπει για μια καλή παρέα. Όλοι σε ευχαριστούμε”, με τη δημοσιογράφο να σημειώνει:

“Εγώ σας ευχαριστώ όλους για όλη αυτή την εβδομάδα που χρειάστηκα έτσι λίγο παραπάνω αγάπη και φροντίδα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: