Κοστίζει 29,99€ & ξεπουλάει: Όλες ψάχνουν το οικονομικό φόρεμα της Κατερίνας Καινούριου, είναι πασίγνωστης αλυσίδας

September 14, 2024

Κοστίζει 29,99€ & ξεπουλάει: Όλες ψάχνουν το οικονομικό φόρεμα της Κατερίνας Καινούριου, είναι πασίγνωστης αλυσίδας


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της, παρέα με τον νέο σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η ίδια είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια των διακοπών της: «Μου χρωστούσα ένα καλοκαίρι», εκφράζοντας την ευτυχία της για αυτή την ξεχωριστή περίοδο.

Καλοκαιρινές διακοπές και ταξίδι στην Ισπανία

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της, σε προορισμούς όπως η Πάρος και άλλες όμορφες τοποθεσίες. Το καλοκαίρι της ολοκληρώθηκε με ένα ταξίδι στην Ισπανία, και πιο συγκεκριμένα στο San Sebastian, όπου πόζαρε με φόντο τη μαγευτική παραλία.

Το Midi Φόρεμα που εντυπωσίασε και μπορούμε να έχουμε στην ντουλάπα μας

Στο ταξίδι της, η Κατερίνα επέλεξε ένα εντυπωσιακό midi φόρεμα από την τρέχουσα συλλογή του brand Pink Woman. Το φόρεμα διαθέτει boat neck λαιμόκοψη, είναι φτιαγμένο από τούλι με prints, και έχει σούρα στη μέση για πιο κομψή εφαρμογή. Τα ημιδιάφανα μανίκια προσθέτουν μια ρομαντική πινελιά στο σύνολο, ενώ η τιμή του φορέματος είναι 29,99 ευρώ.

Για να ολοκληρώσει το look της, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε chunky sneakers με ψηλό πάτο, ένα σκούρο μπλε denim μπουφάν, και μαύρα γυαλιά ηλίου, συνθέτοντας μια μοντέρνα και άνετη εμφάνιση.

Δείτε την εμφάνιση της παρουσιάστριας στην Ισπανία

Το φόρεμα από την συλλογή της Pink Woman

Τον έχει παντού μέχρι και στο κινητό της: Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τι έχει φόντο στο κινητό της και κατάλαβαν όλοι πως έρχονται τα ευχάριστα

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, έχει και μία κοινή τους φωτογραφία ως φόντο στο κινητό της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού πέρασε το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, κάνοντας ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπής “Super Κατερίνα”, η οποία θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα.

Η νέα απόδραση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Ωστόσο, προχθές, Σάββατο, το ζευγάρι βρέθηκε στις Σπέτσες, αφού ο σύντροφός της έπαιζε μουσική σε ένα νυχτερινό μαγαζί και σε ένα από τα story της, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ένας φίλος της και απεικονίζεται η παρουσιάστρια να κρατά το κινητό της, στο οποίο έχει ως φόντο μια κοινή της φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή από το ταξίδι τους στην Ισπανία.

Η φωτογραφία που έχει φόντο στο κινητό της η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: