Ζει το όνειρο στη Γερμανία: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Τοπαλίδου μετά τις “φήμες” του χωρισμού της

September 15, 2024
Η Έλενα Τοπαλίδου ζει το όνειρό της στη Γερμανία, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση μετά τις φήμες για χωρισμό.

Ζει το όνειρο στη Γερμανία: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Τοπαλίδου μετά τις φήμες του χωρισμού της


Διαφ.

Ερωτήματα προκαλεί η κίνηση του Νίκου Κουρή να διαγράψει τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου από το Instagram και να την κάνει unfollow.

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2023, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου.

Ο ίδιος, όπως φαίνεται, έχει κάνει μάλιστα και unfollow τη σύζυγό του, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο να έχει προβεί σε κάποια σχετική δήλωση.

Σημειώνεται ότι η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα τέλη του Γενάρη του 2024, όταν παρακολούθησαν παρέα την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Φαρενάιτ 451.

Έλενα Τοπαλίδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Κουρή

To The Greek Film Festival in Berlin ταξιδεύει για τρίτη φορά στην Φρανκφούρτη και για δεύτερη φορά στην Κολωνία για ένα διήμερο αντίστοιχα.

To πρόγραμμα του The Greek Film Festival GOES Frankfurt περιλάμβανε το Σάββατο, 14/9, την ταινία Η Φόνισσα της Εύας Νάθενα και το Animal της Σοφίας Εξάρχου.

Παρούσα στο Φεστιβάλ ήταν και η Έλενα Τοπαλίδου.

Η ηθοποιός και χορεύτρια ταξίδεψε στη Γερμανία εν μέσω δημοσιευμάτων που μιλούν για κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή.

Η ίδια μάλιστα το Σάββατο δημοσίευσε στο Instagram μια συγκινητική αφιέρωση στη μνήμη του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.

Στις φωτογραφίες της από το Φεστιβάλ τη βλέπουμε να ποζάρει με νέο look, σοφιστικέ γυαλιά και ένα σύνολο που υπογράφει η σχεδιάστρια μόδας Ματίνα Μέγκλα. Είναι η ίδια δημιουργός που υπέγραψε και το νυφικό στον γάμο της ηθοποιού τον Δεκέμβριο του 2023.

Η χορεύτρια και ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με burgundy κάλτσες μέχρι το γόνατο και Mary Janes μπαλαρίνες, ένα σχέδιο που φέτος είναι ιδιαίτερα trendy.

width=576

width=640

width=576

width=576

width=576

width=576

Σάστισε ο γαμπρός Νίκος Κουρής: Η απίστευτη κίνηση της νύφης Έλενα Τοπαλίδου στο Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα

Τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 18 χρόνια αγάπης και κοινής ζωής ανέβηκαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία κρατώντας μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα ενώ η νύφη έφθασε λίγο αργότερα με ένα υπέροχο νυφικό σε ρομαντικό στιλ, συνοδευόμενη από τον γιο τους.

Η Έλενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όταν την ώρα που ο ιερέας είπε το η δε γυνή ινα φοβήται τον άνδρα εκείνη αντί να… πατήσει το πόδι του Νίκου Κουρή όπως κάνουν αρκετές νύφες, έκανε μια χορευτική φιγούρα τεντώνοντας το πόδι της προς τα πίσω! Η κίνηση αυτή προκάλεσε την ευθυμία και το γέλιο τόσο του γαμπρού και των κουμπάρων όσο και των καλεσμένων.

width=980

width=640

Πάντως, το ζευγάρι έζησε ακριβώς όπως είχε φανταστεί τη στιγμή του γάμου του, με την Έλενα Τοπαλίδου να δείχνει πολύ χαρούμενη και να εκφράζεται όπως θέλει σε αυτή τη σημαντική στιγμή της κοινής ζωής της με τον Νίκο Κουρή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: