“Όταν χωρίσαμε..”: Ο 1ος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ πριν γίνει διάσημη “σπάει” τη σιωπή του για το γάμο τους

September 16, 2024
Όταν χωρίσαμε: Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για τον γάμο τους πριν γίνει διάσημη.

Όταν χωρίσαμε..: Ο 1ος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ πριν γίνει διάσημη σπάει τη σιωπή του για το γάμο τους


Διαφ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε ακόμη ένα διαζύγιο, αυτή τη φορά από τον Μπεν Άφλεκ και με αφορμή αυτό το γεγονός, ο πρώτος της σύζυγος, Ojani Noa, μίλησε στην Dailymail για το πώς είναι να είσαι παντρεμένος μαζί της.

Πληγωμένος ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ από τον χωρισμό τους

Όπως υπογράμμισε ήταν τόσο υπέροχα, αλλά ταυτόχρονα και τόσο λυπηρά, επειδή γνωρίζαμε κατά κάποιο τρόπο ότι όλο αυτό θα τελείωνε. Ήμουν ο πρώτος, ο πρωτοπόρος. Ήμουν εκεί στην αρχή της καριέρας της και την υποστήριζα, αντιμετωπίζοντας τα άγχη και τις ανασφάλειές της. Ήμουν ένας πολύ καλός σύζυγος, γιατί πιστεύω στο γάμο. Όταν χωρίσαμε, μου ράγισε η καρδιά. Αισθάνομαι ότι όταν πήρε αυτό που ήθελε, δεν με χρειαζόταν πλέον. Δεν είχα ιδέα ποια ήταν, αλλά θυμάμαι να σκέφτομαι ότι ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Είχε επίσης ένα απίστευτο σώμα. Ακόμα το έχει. Σπατάλησα πολύ χρόνο και προσπάθεια για να την αγαπήσω. Αλλά όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μην σκέφτεσαι ότι είσαι διαρκώς μπροστά από μια κάμερα.

Και συνεχίζει ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ είχα μετακομίσει στο διαμέρισμα της Τζένιφερ και δούλευα για μια εταιρεία παροχής βιοτεχνικών υπηρεσιών (παροχή φαγητού σε ηθοποιούς και συνεργείο στα κινηματογραφικά πλατό). Αν έκανε γυρίσματα, πήγαινα στη δουλειά και μετά πήγαινα μαζί της στο πλατό. Τα Σαββατοκύριακα, πηγαίναμε για ψώνια, σινεμά ή για φαγητό σε μικρά εστιατόρια. Όσα χρήματα είχα, τα πλήρωνα – και οι δύο τα πληρώναμε. Με σύστηνε σε φίλους. Ποτέ δεν ένιωσα παρείσακτος. Ήμασταν απλά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Αρχίσαμε να μιλάμε για γάμο μέσα σε λίγους μήνες από τότε που βγαίναμε σοβαρά και της ζήτησα να με παντρευτεί περίπου ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία μας. Η Τζένιφερ βρισκόταν στα πρόθυρα της παγκόσμιας φήμης, αφού πήρε τον ομώνυμο ρόλο στη Selena – μια βιογραφική ταινία για μια λατίνα τραγουδίστρια που πυροβολήθηκε από έναν εμμονικό θαυμαστή της….

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και είναι ο μόνος από τους τέσσερις συζύγους της που τη γνώρισε και την αγάπησε πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή.

Μπεν κοίτα τι έχασες: Η Τζένιφερ Λόπεζ έκρυψε τα επίμαχα μόνο με κορδέλες & έκανε τους καλεσμένουςνα παραμιλάνε με όσα είδαν

Η γνωστή στάρ Τζένιφερ Λόπεζ πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Μπεν Αφλεκ και κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή όλων με το εντυπωσιακό και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα που φόρεσε. Η Τζ. Λόπεζ παραβρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Unstoppable και εντυπωσίασε τους φωτογράφους με το μεταλλικό φόρεμα που είχε επιλέξει, το οποίο ανέδειξε τις καμπύλες της και το υπέροχο και εντυπωσιακό σώμα της ενώ ολοκλήρωσε και το Look της στο κόκκινο χαλί με ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες.

Τζένιφερ Λόπεζ: Ολα τα βλέμματα επάνω της

Από την άλλη, ο Μπεν Αφλεκ, αν και είχε αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, δεν παραβρέθηκε στην πρεμιέρα και ήταν στο Λος Άντζελες.

width=960

width=960

Το αποκαλυπτικό φόρεμα που τρέλανε τους θαυμαστές


Πηγή

Διαβάστε επίσης: