Πανζουρλισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Χιλιάδες κόσμου έξω από το μαγαζί του στην Ερμού

September 16, 2024
Χιλιάδες κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το μαγαζί του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ερμού, προκαλώντας πανζουρλισμό.

Πανζουρλισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Χιλιάδες κόσμου έξω από το μαγαζί του στην Ερμού


Διαφ.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν ένα κάλεσμα προς τον κόσμο προκειμένου να παρευρεθεί στην Ερμού και στο κατάστημά τους, ώστε να γνωριστούν και να τα πουν από κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέρφια του έκαναν το σχετικό κάλεσμα που αναφέραμε, ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε τεράστιο βαθμό και επισκέφθηκε το κατάστημά τους στην Ερμού.

Πανζουρλισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Άπειρος κόσμος έξω από το μαγαζί του στην Ερμού

width=800

Ο απίστευτος κόσμος που μαζεύτηκε έξω από το κατάστημά του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, Θανάσης, Κώστας, Άλεξ και ο Φράνσις πραγματοποίησαν ένα κάλεσμα σήμερα 15/9 με τους θαυμαστές τους στην Ερμού!

Συγκεκριμένα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο προσκάλεσαν όλον τον κόσμο να προσέλθει στο κατάστημά τους στην Ερμού για να γνωριστούν αλλά και για να τους χαρίσουν πλούσια δώρα αλλά και ειδικές εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα τους.

Μάλιστα ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας, ο Άλεξ και ο Φράνσις Αντετοκούνμπο πραγματοποίησαν και ένα μικρό πάρτι με μουσική και χορό για όποιον επισκεπτόταν το κατάστημά τους.

Ο Greek Freak δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου είδαμε πόσο πανικός γινόταν έξω από το μαγαζί!

Σε ένα από τα καταστήματα Αντετοκούνμπρο βρέθηκαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο που πλέον έχουν παγκόσμια φήμη.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Ερμού και από νωρίς αρκετός κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στις ουρές για να φωτογραφηθεί και να πάρει ένα αυτόγραφο από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: