Έδειξε τρισευτυχιμμένη το προσκλητήριο: Μεγάλες χαρές για την Άντζελα Δημητρίου, γέμισε με ευχές το προφίλ της

September 16, 2024
Το προσκλητήριο έλαμψε από χαρά: Μεγάλες ευχές για την Άντζελα Δημητρίου γέμισαν το προφίλ της.

Έδειξε τρισευτυχιμμένη το προσκλητήριο: Μεγάλες χαρές για την Άντζελα Δημητρίου, γέμισε με ευχές το προφίλ της


Διαφ.

H Άντζελα Δημητρίου βαφτίζει σε λίγες ημέρες την εγγονή της. Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη είναι καλύτερες μετά τη σοβαρή κρίση που πέρασαν και τελικά μητέρα και κόρη είναι και πάλι αχώριστες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου, η Όλγα Κιουρτσάκη βαφτίζει την κόρη της τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα και έδειξαν το προσκλητήριο της βάπτισή της.

Να θυμίσουμε, ότι η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη εμφάνιση με την οικογένειά της, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, μετά τη διαμάχη στον γάμο του Κωνσταντίνου Παντζή και της Κατερίνας Νάκα.

Η εγγονή της Άντζελας Δημητρίου βαφτίζεται σε μία βδομάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού Σου σου την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα γίνει το μυστήριο.

Nα αναφέρουμε ότι πια είναι ομαλές οι σχέσεις ανάμεσα στην τραγουδίστρια με την κόρη της και τον γαμπρό της.

Να σας θυμίσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου παρευρέθηκε στον γάμο του Κωνσταντίνου Παντζή και της Κατερίνας Νάκα με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, τον γαμπρό της, Φώτη Λώση και την εγγονή της και εκεί έκανε όλη η οικογένεια την πρώτη εμφάνιση μετά τη διαμάχη τους.

Η τραγουδίστρια χαμογελαστή χαμογελαστή έκανε την πρώτη εμφάνιση με την οικογένειά της μετά τη διαμάχη που είχαν, συνομίλησε με συναδέλφους της, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Δημήτρης Κοντολάζος και άλλους, ενώ πόζαρε και στον φωτογραφικό φακό πάντα ευδιάθετοι.

Έτσι είναι το σώμα της Άντζελας Δημητρίου στα 70: Η φώτο με μπικίνι που κλείνει στόματα – Καλύτερη από 25άρα

Την πιο ανέμελη καλοκαιρινή της στιγμή μοιράστηκε στο Instagram η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της ποζάρει με φόντο τα γαλανά νερά της Αντιπάρου.

Για τις βουτιές της στην χαλαρή Αντίπαρο που πολλοί λατρεύουν για τις ευκολίες που έχει, η Άντζελα Δημητρίου επέλεξε ένα τολμηρό χρώμα, ικανό να αναδείξει το μαύρισμά μας. Φόρεσε ένα κίτρινο μπικίνι που πάνω είχε διακοσμητικά κόκκινα λουλούδια.

Στις φωτογραφίες η Άντζελα Δημητρίου πόζαρε με φούξια ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Αυτόν τον ήλιο κι αυτά τα καταγάλανα νερά δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού! Αυτή είναι η υπέροχη Ελλάδα μας! Σας αγαπώ πολύ!, έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: