Ο 57χρονος Βενσάν Κασέλ μπαμπάς για τέταρτη φορά: Η πρώτη φωνογραφία της 27χρονης εγκύου Νάρα

September 17, 2024
Ο 57χρονος Βενσάν Κασέλ γίνεται πατέρας για τέταρτη φορά: Η πρώτη φωτογραφία της εγκύου 27χρονης Νάρα.

Ο 57χρονος Βενσάν Κασέλ μπαμπάς για τέταρτη φορά: Η πρώτη φωνογραφία της 27χρονης εγκύου Νάρα


Διαφ.

Ο Βενσάν Κασέλ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, αφού η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα, είναι έγκυος.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Μπαπτίστα, η οποία δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά στο Instagram και τις συνόδευσε με τη λεζάντα Η μητέρα σε περιμένει.

Ξανά

width=880

Ο Βενσάν Κασέλ εκφράζει συχνά την αγάπη του για τη σύντροφό του

Ο ηθοποιός είναι σε σχέση με το μοντέλο εδώ και περίπου έναν χρόνο, εκφράζοντας συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αγάπη του για εκείνη.

H 27χρονη συνεργάζεται με το πρακτορείο Elite Models LA στις ΗΠΑ, κατάγεται από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και μάλιστα είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία Miss Universe Australia το 2020, ενώ είναι μέλος του κινήματος Black Lives Matter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοιότητά της συντρόφου του 57χρονου με την Τίνα Κουνάκεϊ, την πρώην σύζυγο του Κασέλ, είναι εντυπωσιακή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η σύντροφος του ηθοποιού, το 2020, για τον τελικό του Miss Universe Australia, ερωτηθείσα για το τι θα έκανε με το χρηματικό έπαθλο σε περίπτωση που κέρδιζε, είχε απαντήσει ότι ήθελε να επενδύσει στις σπουδές της και ότι στόχος ήταν να αφοσιωθεί στο κοινωνικό έργο.

Ο Γάλλος ηθοποιός είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών, της 19χρονης Ντέβα και της 13χρονης Λεόνι, τις οποίες απέκτησε με τη Μόνικα Μπελούτσι, αλλά και της 5χρονης Αμαζόνι, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Τίνα Κουνάκεϊ το 2019.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ έγινε 15, μοιάζει τη μητέρα της και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της

Μόνικα Μπελούτσι η μητέρα και Βενσάν Κασέλ ο πατέρας της Ντέβα Κασέλ. Πρόκειται για την πρωτότοκη κόρη του πρώην ζευγαριού.

Όπως μπορείτε ίσως να φανταστείτε, η 15χρονη μοιάζει και στους δυο της γονείς, αν και κάποιοι λένε ότι είναι ίδια η μητέρα της. Διαθέτει μακριά μαλλιά και χαρακτηριστικά προσώπου της Μόνικα Μπελούτσι και τη γοητεία του Βενσάν Κασέλ. Η Ντέβα είναι μια κούκλα.

Γεννημένη στις 12 Σεπτέμβρη (παρθένος στο ζώδιο) η Ντέβα έκλεισε τα 15 της χρόνια έχοντας ήδη στο βιογραφικό της μια καμπάνια στον οίκο D&G.

Αγάπη μου, γλυκιά μου, μεγάλη μου, Λιθουανή μου, Ρωμαία μου, Παριζιάνα μου, παιδί, Devinha μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο… γράφει ο Βενσάν Κασέλ στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η εικόνα δείχνει την έφηβη Ντέβα να διαβάζει ένα βιβλίο με μια έκφραση έκπληξης. Η νεαρή φοράει ένα μπλε πουκάμισο, στο οποίο έχει κουμπώσει μόνο ένα κουμπί και…τραβάει τα μαλλιά της

Ο Βενσάν έχει άλλες δύο κόρες, τη Λεονί (με τη Μόνικα Μπελούτσι) και την Αμαζονί με την δεύτερη σύζυγό του, Τίνα Κουνάκι.

width=1070


Πηγή

Διαβάστε επίσης: