Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Πατριαρχέας – Δράκου βάφτισαν την κόρη τους,, το σπάνιο όνομα που της έδωσαν

September 17, 2024
Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Ο Πατριαρχέας και η Δράκου βάφτισαν την κόρη τους με ένα σπάνιο όνομα.

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Πατριαρχέας – Δράκου βάφτισαν την κόρη τους,, το σπάνιο όνομα που της έδωσαν


Διαφ.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, βάφτισαν την τρίτη κόρη τους, παρουσία συγγενών και φίλων και στη συνέχεια ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι δίπλα στη θάλασσα.

Η νεοφώτιστη ονομάστηκε Λετίσια, ενώ υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλες δύο κόρες, την 4χρονη Σταύρια και την 3χρονη Κύνθια.

Η χαρούμενη μαμά φαίνεται να απόλαυσε όσο τίποτα το πάρτι για τη βάφτιση της κόρη της.

Η βάφτιση της τρίτης κόρης του Θανάση Πατριαρχέα

Ο

width=294

width=308

Βαφτίστηκε

width=313

Ο Θανάσης Πατριαρχέας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμη ενός παιδιού

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Θανάσης Πατριαρχέας σε συνέντευξή του το εάν θα κάνουμε κι άλλα παιδιά, θα το αποφασίσει η Βίβιαν. Έχουμε βρει τα πατήματά μας, είμαστε σχεδόν ευτυχισμένοι με τη Βίβιαν, το ευτυχισμένοι είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό να γίνω πατέρας, μου το έβγαλε αποκλειστικά εκείνη. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι μετά από μία παράσταση και έκτοτε δεν χωρίσαμε δευτερόλεπτο. Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους δύο πρώτους μήνες της σχέσης μας, δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Ήταν μια ζαριά που μας βγήκε και είμαστε πολύ τυχεροί. Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα μία ευθύνη, ένα τεράστιο ρίσκο. Δεν ακούσαμε τους άλλους, ακολουθήσαμε την καρδιά μας. Κάναμε βαφτίσεις για τα δύο και έναν πολιτικό γάμο. Το τρίτο ίσως το βαφτίσουμε το καλοκαίρι. Ήμουν μέσα σε όλες τις γέννες, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής. Θαύμασα τη δύναμη της Βίβιαν.

Δε τον γνώρισε ούτε η Βίβιαν Δράκου: Ο Άγγελος του Σασμού ξύρισε το μούσι & έγινε ένας άλλος Θανάσης Πατριαρχέας

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έγινε γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον Σασμό, στο οποίο υποδυόταν τον Άγγελο, τον γιατρό του χωριού, ο οποίος τελικά δολοφονήθηκε. Φέτος τον απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ Ηλέκτρα όπου υποδύεται τον σκοτεινό Νικόλα.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος εδώ και μερικά χρόνια με τη Βίβιαν Δράκου και μαζί έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

“Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα έχει πει για τη γνωριμία του με τη Βίβιαν Δράκου ο Θανάσης Πατριαρχέας στην εκπομπή Μαμά-δες.

width=640

Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε μια κοινή εμφάνιση, με τον Θανάση Πατριαρχέα να κάνει την έκπληξη, αφού εμφανίστηκε ξυρισμένος και όλοι συμφώνησαν ότι μοιάζει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερος.

width=640

Ο Θανάσης Πατριαρχέας φορούσε ένα μπεζ μπαντελόνι με μαύρο t-shirt και μαύρα sneakers, ενώ δίπλα του η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου έδειχνε στιλάτη με ένα shirt dress σε baby blue απόχρωση και χρυσούς κρίκους, ενώ ολοκλήρωσε το look με μαύρα sneakers και λευκές κάλτσες, συνθέτοντας ένα casual chic look.

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: