Έμεıνε μıσή & μοιάζει με την Τζολί: Μıα άλλη η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά την «εξαφάνıση», η θεαματική αλλαγή

September 17, 2024
Έμεινε αναστατωμένη και μοιάζει με την Τζολί: Μια νέα εκδοχή της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά την εξαφάνιση, μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Έμεıνε μıσή & μοιάζει με την Τζολί: Μıα άλλη η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά την εξαφάνıση, η θεαματική αλλαγή


Διαφ.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, που επέστρεψε στο Instagram, στις αρχές Ιανουαρίου, μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, έδειξε τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με τη νέα της εμφάνιση

Ειδικότερα, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία, δείχνοντας στους ακόλουθούς της την αλλαγή στην εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών και το καστανό χρώμα στα μαλλιά της.

Η

Η νέα ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Ακολούθησε ένα νέο βίντεο στα Instagram Stories της, με την ίδια και το σκυλάκι της, δείχνοντας πόσο ανανεωμένη και λαμπερή είναι και το συνόδευσε με τη λεζάντα Βολτούλες με λίγες ψιχάλες και το παρεάκι μου. Μια μαγική Κυριακή σε όλους.

Ανοίγει το πιο εύκολο χωριάτικο φύλλο: Η Αντελίνα Βαρθακούρη έδωσε τη συνταγή για τις πίτες της γιαγιάς της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, γνωστή για την πολύπλευρη δραστηριότητά της, αλλά και ως σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, είναι επίσης μια εξαιρετική μαγείρισσα που αγαπά να μοιράζεται τις συνταγές της με το κοινό της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η Αντελίνα ενθουσίασε τους ακόλουθους της με μια παραδοσιακή συνταγή για χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο, ιδανική για σνακ ή γεύμα. Οι περισσότεροι βλέποντας τις φωτογραφίες των stories της θεώρησαν πως είναι κρεμμυδόπιτα και έτσι έδωσε τη συνταγή της.

width=510

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Συνταγή της Χορτόπιτας

Είναι χορτόπιτα με λάπαθα, σέσκουλα, σπανάκι, καυκαλήθρες, μυρώνια. Είχα κρατήσει παπαρούνα στη κατάψυξη, πράσα, φρέσκα κρεμμυδάκια, κρεμμύδια ξερά, άνηθο και δυόσμο. Το φύλλο το ανοίγω όπως το κάνουν στο δικό μου χωριό. Αλεύρι, ένα ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι κρασί, 1 ποτήρι ελαιόλαδο. Το κάθε μέρος στην Ελλάδα έχει τη δική του συνταγή, οπότε δοκιμάστε ποια σας ταιριάζει. Οι συνταγές για φύλλο είναι συνήθως κληρονομιά από τις γιαγιάδες μας. Στην δική μας οικογένεια αρέσει με χοντρά κομμάτια φέτας, έγραψε η ίδια.

width=724


Πηγή

Διαβάστε επίσης: