«Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης»: Ο Λάζαρης ζητά 140.000 ευρώ μέσα σε 6 μήνες από τη Δανάη Παππά

September 18, 2024
Βεβαίως, υπάρχει επίσης η περίπτωση της απομάκρυνσης: Ο Λάζαρης απαιτεί το ποσό των 140.000 ευρώ εντός 6 μηνών από τη Δανάη Παππά.

Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης: Ο Λάζαρης ζητά 140.000 ευρώ μέσα σε 6 μήνες από τη Δανάη Παππά


Διαφ.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν πριν από το καλοκαίρι ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, ωστόσο φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε… πόλεμο λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Όπως έκανε γνωστό χθες (17/9) η Άρια Καλύβα στο Πρωινό, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και αποκάλυψε πως αν δεν λυθεί συναινετικά το οικονομικό θέμα του πρώην ζευγαριού το επόμενο βήμα θα είναι το δικαστήριο.

Είναι σύνηθες ένα ζευγάρι να χωρίζει αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν τους ίδιους, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά εντάξει ήταν πολύ δεμένο το ζευγάρι, ωστόσο αυτή η εμπιστοσύνη αναιρείται, χώρισαν οι δρόμοι τους, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που αν δεν διευθετηθούν προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε ποινικό δικαστήριο.

Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν δεν διευθετηθούν τα οικονομικά. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη. Το ακίνητο έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κα. Παππά. Από τη δική μας μεριά τηρούνται τα πάντα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει τόνισε ο δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στην οικογένεια της Δανάης Παππά, είναι τριώροφο (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος) με το 1/3 να ανήκει στον επιχειρηματία.

Το 3όροφο σπίτι, τα αμάξια και οι 140.000 ευρώ: Πόλεμος μετά τον χωρισμό για Δανάη Παππά και Λάμπρο Λάζαρη

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης, και το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου έγιναν αποκαλύψεις για τον πόλεμο ανάμεσά τους.

Όπως ανέφερε η Άρια Καλύβα στο Πρωινό, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.

Ειδικότερα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (τριώροφο στα βόρεια προάστια).

Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Είπε μόνο 14 λέξεις: Η Δανάη Παππά επιβεβαίωσε τον χωρισμό και έλυσε όλες τις απορίες για τον πρώην

Η είδηση του χωρισμού της Δανάης Παππά και του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη προκάλεσε αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι, καθώς το ζευγάρι ήταν μαζί για έξι χρόνια.

Οι Πρώτες Δηλώσεις της Ηθοποιού Μετά τον Χωρισμό

Η γνωστή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Σασμός, και μελλοντική πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, είχε διατηρήσει τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε τερματίσει τη σχέση του από τα τέλη Μαΐου, το γεγονός έγινε γνωστό μόνο πρόσφατα.

width=1440

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Buongiorno, η Δανάη Παππά επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό, τονίζοντας πως η προσωπική της ζωή έχει πλέον προχωρήσει. Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες εξομολογήθηκε η Δανάη Παππά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευάννας Ζουμπούρογλου, η ηθοποιός έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο ενός γνωστού Έλληνα ηθοποιού, αν και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Οργισμένη η Δανάη Παππά: Οι 29 σκληρές λέξεις που είπε για τον πρώην της, Λάμπρο Λάζαρη, μετά τον χωρισμό τους

Πριν από λίγες ημέρες, η Δανάη Παππά ταξίδεψε στη Βενετία, όπου είχε την τιμή να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του φημισμένου κινηματογραφικού φεστιβάλ της πόλης, στο πλαίσιο μιας σημαντικής εμπορικής συνεργασίας. Η ηθοποιός πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι μόνη της, καθώς πρόσφατα χώρισε από τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο ήταν σε σχέση για περίπου έξι χρόνια. Ο χωρισμός τους προκάλεσε έκπληξη στο κοινό, καθώς πολλοί θεωρούσαν πως η σχέση τους ήταν σε πολύ καλό δρόμο και πως οι δύο τους ίσως έκαναν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Η Δανάη Παππά, γνωστή για τον διακριτικό και κομψό τρόπο που χειρίζεται τα προσωπικά της θέματα, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, επιλέγοντας να μοιραστεί ένα ρητό της διάσημης ηθοποιού Julia Roberts για τους άνδρες, αφήνοντας ενδεχομένως να εννοηθεί κάτι σχετικό με τη νέα της φάση ζωής. Αυτή η κίνηση πυροδότησε σχόλια και συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πολλά για την προσωπική της κατάσταση.

H Julia Roberts είπε κάποτε: Γυναίκες, δεν είστε κέντρα αποκατάστασης για άνδρες που δεν είχαν καλή ανατροφή. Δεν είναι δουλειά σας να τους “φτιάξετε”, να τους αλλάξετε, να γίνεται γονείς τους ή να τους αναθρέψετε. Θέλετε έναν σύντροφο, όχι ένα project έγραφε πάνω στη φωτογραφία.

Δείτε το story που δημοσίευσε η Δανάη Παππά:

width=650


Πηγή

Διαβάστε επίσης: