Ξεσπά ο Χειλάκης: «Με τον παιδικό μου έρωτα βρισκόμαστε ακόμα. Έχουμε δεχτεί μπούλινγκ επειδή είμαστε άτεκνοι»

September 18, 2024
Ο Χειλάκης εκρήγνυται: Ακόμα ζούμε τον παιδικό μας έρωτα. Έχουμε υποστεί εκφοβισμό λόγω του ότι δεν έχουμε παιδιά.

Ξεσπά ο Χειλάκης: Με τον παιδικό μου έρωτα βρισκόμαστε ακόμα. Έχουμε δεχτεί μπούλινγκ επειδή είμαστε άτεκνοι


Διαφ.

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ζει ευτυχισμένο μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Χειλάκης ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Στούντιο 4” όπου έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε και για το bullying – όπως το χαρακτήρισε – που έχει δεχτεί επειδή δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός είπε:

“Έχω το δικαίωμα να μην θέλω να ακούσω τη γνώμη ενός ανθρώπου ο οποίος δεν δέχεται ότι εγώ με την Αθηνά και το σκυλάκι μας είμαστε οικογένεια;

Δεν είναι μόνο τα ζευγάρια τα ομόφυλα που έχουν δεχθεί bullying επειδή είναι άτεκνοι. Είναι και τα ζευγάρια τα ετερόφυλα τα οποία είμαστε άτεκνοι. Για οποιονδήποτε λόγο. “Δεν μπορείς να μιλάς εσύ, δεν έχεις παιδιά”, εγώ λέω μπορώ να μιλάω που δεν έχω παιδιά. Η χειρότερη μορφή bullying είναι στις συνεντεύξεις που σε ρωτάνε πότε θα κάνεις παιδί”.

Όταν έζησα τον πρώτο μου εφηβικό έρωτα, έπαψα να θέλω να γοητεύσω τους άλλους και επικεντρώθηκα στο πρόσωπο που ήθελα. Με τον παιδικό μου έρωτα βρισκόμαστε ακόμα και χαιρόμαστε που κάποτε αγαπηθήκαμε ως παιδιά. Είναι υπέροχο τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες στα 18 να τον έχει ακόμα στη ζωή σου. Μια στιγμή μου είχε δώσει κάτι γράμματα που ανταλλάζαμε τότε και τα διαβάζαμε μαζί σήμερα και θυμόμασταν τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε, συμπλήρωσε κλείνοντας ο Αιμίλιος Χειλάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: