Δεν ξαναέγινε στην ιστορία του Dancing with the Stars: Παίκτρια με «βραχιολάκι επιτήρησης» καταδικασμένη απατεώνας

September 18, 2024
Κανένας παίκτης στην ιστορία του Dancing with the Stars δεν είχε φορέσει βραχιολάκι επιτήρησης ως καταδικασμένος απατεώνας.

Δεν ξαναέγινε στην ιστορία του Dancing with the Stars: Παίκτρια με βραχιολάκι επιτήρησης καταδικασμένη απατεώνας


Διαφ.

Μία καταδικασμένη απατεώνισσα, η Anna Sorokin, χόρεψε στην πίστα του Dancing With the Stars, φορώντας βραχιολάκι επιτήρησης στον αστράγαλο.

Η αποκαλούμενη ψεύτικη κληρονόμος, η οποία καταδικάστηκε για εξαπάτηση τραπεζών, ξενοδοχείων και φίλων, το 2019, αφού δημιούργησε ψευδώς τη φήμη μιας πλούσιας Γερμανίδας κληρονόμου με το όνομα Anna Delvey, χόρεψε για πρώτη φορά με το βραχιολάκι επιτήρησης στον αστράγαλο, στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του χορευτικού σόου, χθες, Τρίτη, το βράδυ.

Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου μεγάλο θέμα. Είναι αρκετά ελαφρύ και τους ζήτησα να το κάνουν σφιχτό, ώστε να μην κρέμεται. Οπότε δεν είναι τόσο άσχημο, υπογράμμισε η ίδια, στο Associated Press, μετά την πρεμιέρα.

Από την πλευρά του, ο Sosa επεσήμανε είναι το πραγματικό αστέρι του σόου, ας είμαστε ειλικρινείς. Νομίζω ότι είναι κάπως αστείο το πώς αρέσει στους ανθρώπους. Δεν είναι και 20 κιλά. Είναι κυριολεκτικά λιγότερο από ένα κιλό και δεν είναι κάτι το σπουδαίο.

Καταδικασμένη

Πάντως, η καταδικασμένη απατεώνισσα παραδέχτηκε ότι αισθάνομαι ανακουφισμένη που τελείωσε. Αισθάνομαι ότι ο χορός μου θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερος, αλλά είμαι χαρούμενη που το έκανα αυτό και ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα μου δώσουν, θα μου δώσουν μια ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Και εξέτισα την ποινή μου και ξεπλήρωσα την αποζημίωσή μου.

Ωστόσο, οι πρώτες κριτικές από τους τηλεθεατές δεν ήταν θετικές, όπως εκφράσθηκαν στα social media.

Από τον κατ’ οίκον περιορισμό στο Dancing With the Stars η καταδικασμένη απατεώνισσα

Ενώ η Anna Sorokin αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021, οι μεταναστευτικές αρχές την συνέλαβαν ξανά, υποστηρίζοντας ότι παραβίασε τη βίζα της και πρέπει να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τη Γερμανία.

Έτσι, παρέμεινε υπό κράτηση από τις αρχές καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης των ΗΠΑ (ICE) για περισσότερο από ένα χρόνο, προτού ένας δικαστής διατάξει τον κατ’ οίκον περιορισμό, τον Οκτώβριο του 2022.

Οι όροι αποφυλάκισής της έπρεπε να τροποποιηθούν, προκειμένου να της επιτραπεί να ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Ματίνα Παγώνη: Δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο Dancing with the stars

Ματίνα Παγώνη: Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο Dancing with the stars. Αναλυτικότερα όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε για το show του Star:

Η Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του Dancing with the stars

Το σόου χορού που είδαμε πριν από χρόνια στον ANT1, Dancing With The Stars, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, ξεκίνησαν να διαρρέουν τα ονόματα των επωνύμων που θα χορέψουν στο παρκέ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Dancing With The Stars επιστρέφει από τη συχνότητα του Star. Την παρουσίαση του σόου θα αναλάβει η Βίκυ Καγιά. Η ίδια αποχαιρετά το GNTM, έπειτα από τρεις σεζόν.

Ματίνα Παγώνη: Οι 4 πρώτοι υποψήφιοι για το Dancing With The Stars

Το πρωί της Τρίτης, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό, τα πρώτα τέσσερα ονόματα επωνύμων που προσέγγισε η παραγωγή του Dancing With The Stars για το σόου.

Όπως είπε, έχουν γίνει προτάσεις σε 4 ονόματα. Ξεκινάω με έναν MasterChef ο οποίος έχει ήδη συνεργασία με το κανάλι Star. Μιλάμε για τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ο νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού συνεργάζεται ήδη με το κανάλι για την εκπομπή Cook Beef και φέρεται να πολιορκείται για να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες στη μικρή οθόνη.

Η δεύτερη πρόταση που έγινε αφορά στον βετεράνο αθλητή του πόλο, Γιώργο Αφρουδάκη, για τον οποίο ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως δεν πιστεύει πως θα αποδεχτεί το κάλεσμα να πάει στο Dancing With The Stars.

Από τον χώρο του αθλητισμού ένα ακόμη πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί στο Dancing With The Stars. Αυτός δεν είναι άλλως από τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη.

Η Ματίνα Παγώνη στο Dancing with the stars

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας, Ματίνα Παγώνη, η οποία και βρέθηκε συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της πανδημίας, είναι το τέταρτο πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση για το Dancing With The Stars. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα τη δούμε σίγουρα να χορεύει από τη νέα σεζόν στο Star.

Ματίνα

Επικοινώνησα μαζί της, δεν θέλησε ούτε να το επιβεβαιώσει, ούτε να το διαψεύσει είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας για την πιθανότητα να βρεθεί η Ματίνα Παγώνη μεταξύ των επωνύμων που θα χορέψουν στο Dancing With The Stars.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: