H Ματίνα Παγώνη «Σταύρωσε» την Οικονομάκου: «Είμαι φίλη με τους γονείς του Φίλιππου – Όταν έχεις παιδιά…»

September 19, 2024
Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε την Οικονομάκου: Γνωρίζω τους γονείς του Φίλιππου – Όταν έχεις παιδιά…

H Ματίνα Παγώνη Σταύρωσε την Οικονομάκου: Είμαι φίλη με τους γονείς του Φίλιππου – Όταν έχεις παιδιά…


Διαφ.

Η Ματίνα Παγώνη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πρωινό Σου Σου”, αποκάλυψε τη φιλία που έχει με τους γονείς του Φίλιππου Μιχόπουλου, το πρώην σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Η Ματίνα Παγώνη δυσαρεστήθηκε με το διαζύγιο Φίλιππου Μιχόπουλου και Αθηνάς Οικονομάκου

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ εγώ είμαι πολύ φίλη με τον πατέρα και τη μητέρα του Φίλιππου. Πάω στο ξενοδοχείο με τις φίλες μου και μας φιλοξενούν και περνώ πολύ ωραία. Είναι μία πολύ ωραία οικογένεια, έχω να σου πω κι ο Φίλιππος είναι εξαιρετικός πατέρας. Όταν άκουσα για το διαζύγιο (σ.σ. με την Αθηνά Οικονομάκου), δεν σχολίασα, αλλά δεν μου άρεσε.

Η

Η δυσαρέσκεια της Ματίνας Παγώνη για τις ενέργειες της Αθηνάς Οικονομάκου

Και πρόσθεσε το να προχωρήσεις τη ζωή σου είναι θεμιτό και καλά κάνεις ο καθένας μας. Όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις και πρέπει να σε φρενάρουν όταν έχεις παιδιά. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το θέμα, με έχει στενοχωρήσει. Πιστεύω ότι όλοι έκαναν τις προσωπικές τους επιλογές, να είναι καλά. Αυτά είναι προσωπικά τους θέματα.

Αποκαλυπτική Ματίνα Παγώνη: Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει ότι με αδικεί η κάμερα, από κοντά είμαι όμορφη

Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική αναφορικά με τον κόσμο της ομορφιάς!

Η γνωστή λοιμωξιολόγος αναφέρθηκε στον κόσμο της ομορφιάς, τον οποίο λατρεύει, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε ν’ αποκαλύψει, ότι ξεκίνησε να βάφεται από την ηλικία των 17 ετών.

Αποκαλυπτική Ματίνα Παγώνη – Από κοντά είμαι πιο όμορφη, η κάμερα με αδικεί

Αποκαλυπτική

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν, όταν ο Αρτ από την Φωλιά των Κου Κου, εισέβαλλε στο γραφείο της λοιμωξιολόγου, για να της κάνει ένα δώρο! Είστε η αγαπημένη της εκπομπής μας της είπε και της πρόσφερε ένα beauty box!

Η Ματίνα Παγώνη τους ευχαρίστησε και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που αγόρασε με το άνοιγμα των μαγαζιών ήταν…. καλλυντικά! Ανέφερε μάλιστα πως ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο της λέει πως από κοντά είναι πιο όμορφη και ότι η κάμερα την αδικεί.

Ακόμα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για το πότε προβλέπεται να επανέλθουμε στην κανονικότητα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη συνάντησή της με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: