Κατάξανθη γαλανομάτα: Φουλ ερωτευμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος με την κατά 24 χρόνια νεότερη σύντροφό του

September 19, 2024
Η Κατάξανθη με τα γαλανά μάτια: Ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι ερωτευμένος με τη σύντροφό του, που είναι 24 χρόνια νεότερη από αυτόν.

Κατάξανθη γαλανομάτα: Φουλ ερωτευμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος με την κατά 24 χρόνια νεότερη σύντροφό του


Διαφ.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, μετά τον χωρισμό του από την Εύη Αδάμ, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τη Δανάη και τη Νεφέλη, έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στην κατά 24 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής βρίσκεται, εδώ και 7 χρόνια, σε σχέση με την Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου, η οποία είναι κι εκείνη τραγουδίστρια, έχει καταγωγή από τη Ρωσία και είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Kings, το 2012.

Λίγο καιρό αργότερα, αποφάσισε να αποχωρήσει από του Kings και να ακολουθήσει solo καριέρα, κάνοντας εμφανίσεις στο πλευρό του συντρόφου της.

Ο

width=1200

Ο

width=1200

Τα τρυφερά λόγια του Λάμπη Λιβιεράτου για τη σύντροφό του

Σε συνέντευξή του στο “Happy Day”, ο τραγουδιστής είχε υπογραμμίσει θέλω να πιστεύω ότι έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου. Είμαι ισορροπημένος και με ισορροπεί κι εκείνη. Πολύ όμορφα βρίσκεται μέσα στη ζωή μου και μου κάνει καλό, γιατί πολλές φορές είμαστε σε λάθος σχέσεις και μας βγάζουν τον κακό μας εαυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άριστες είναι οι σχέσεις και ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου και στις δύο κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου, καθώς απολαμβάνουν και οι τέσσερις όμορφες οικογενειακές στιγμές και μάλιστα, ο τραγουδιστής μαζί με τη σύντροφό του και τη μεγάλη του κόρη Νεφέλη, βρέθηκαν στο Μονακό.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν θέλει τρίτο παιδί

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού με τη νέα του σύντροφό, ο τραγουδιστής επεσήμανε οι κόρες μου έρχονται συχνά να με δουν. Είναι μεγάλη μου χαρά και έχω τρακ. Όταν είναι από κάτω η Νεφέλη και η Δανάη πάντα ιδρώνω. Είναι τόσο γλυκιές και τόσο θετικές. Είμαι γεμάτος με τις δύο κόρες μου, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τρίτο παιδί.

“Όταν ήμουν ζευγάρι με τη Βίσση..”: Ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκαλύπτει 30 χρόνια μετά για τη θυελλώδη σχέση τους

Ο Λάμπης Λιβιεράτος φιλοξενήθηκε στη εκπομπή Γεια σου και μίλησε για την ζωή του ενώ αρκετά ενδιαφέροντα ήταν όσα είπε για τη σχέση του με την Άννα Βίσση.

Λάμπης Λιβιεράτος-Άννα Βίση

Λάμπης

Όταν ήμουν ζευγάρι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν ζευγάρι τότε ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το… ανθρώπινο. Το συζητήσαμε πάρα πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε πολύ ωραία σχέση και με τον Νίκο. Περάσαμε από φάσεις, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, μιλάγαμε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του, δήλωσε ο αγαπητός μας τραγουδιστής.

Τότε είχαν γραφτεί τέρατα για μένα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος, αγαπηθήκαμε. Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί προκειμένου να πετύχω κάτι. Ότι είμαι γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω, είπε κλείνονατς ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: