«Την Κυριακή το βράδυ…»: Άφωνοι όλοι στο πλατό του Πρωινού, ο Λιάγκας ανακοίνωσε τα ευχάριστα, κανείς δεν ήξερε τίποτα

September 19, 2024
Την Κυριακή το βράδυ, όλοι έμειναν άφωνοι στο πλατό του Πρωινού, όταν ο Λιάγκας ανακοίνωσε τα ευχάριστα, καθώς κανείς δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε.

Την Κυριακή το βράδυ…: Άφωνοι όλοι στο πλατό του Πρωινού, ο Λιάγκας ανακοίνωσε τα ευχάριστα, κανείς δεν ήξερε τίποτα


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να μοιραστεί στον αέρα του Πρωινό ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός, το οποίο άφησε άφωνους τους συνεργάτες του.

Ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή της καθημερινής εκπομπής του, Το Πρωινό ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, το οποίο γέμισε χαρά και θετικά σχόλια το πλατό.

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Γιώργος Λιάγκας – Η αντίδραση των συνεργατών του

width=1397

Ένα ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του.

Ο παρουσιαστής ανέφερε: Θα κάνω εκπομπή Κυριακή βράδυ, δύο ώρες. Θα είναι τηλεπαιχνίδι ζωντανό. Μου το πρότεινε ο σταθμός γιατί θέλει να στηρίξει τα Σαββατοκύριακα, είπα ναι και ελπίζω να τα πάω καλά. Είναι κάτι που θα το έβλεπα.

Και σε άλλο σημείο τόνισε: Είναι μια εκπομπή που θα την κάνει όλη η Ελλάδα μαζί. Θα κατεβάσουν οι τηλεθεατές μια εφαρμογή, θα θέτουν 13 ερωτήματα κάθε εβδομάδα και ο κόσμος θα ψηφίζει επί των ερωτημάτων αυτών. Τα ερωτήματα θα έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, με την καθημερινότητα και θα πρέπει οι ομάδες που θα παίζουν να βρουν τι απάντησε ο κόσμος.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι θα είναι την Κυριακή το βράδυ και τη Δευτέρα το πρωί θα είναι κανονικά στο πρωινό, δείτε τότε πως αντέδρασαν οι συνεργάτες του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: