Δεν μπορεί να το κρύψει η Καινούργιου, το παραδέχτηκε στον αέρα: «Είμαι έτοιμη να εκραγώ! Έχω παχύνει λίγο αλλά…»

September 19, 2024
Η Καινούργιου δεν μπορεί να κρύψει την κατάστασή της και το αναγνωρίζει ανοιχτά: Είμαι έτοιμη να εκραγώ! Έχω πάρει λίγο βάρος αλλά…

Δεν μπορεί να το κρύψει η Καινούργιου, το παραδέχτηκε στον αέρα: Είμαι έτοιμη να εκραγώ! Έχω παχύνει λίγο αλλά…


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε ότι είναι ακομπλεξάριστη, καθώς μπορεί να της έγιναν ορισμένα σχόλια για τα κιλά της, όμως αυτή το διασκέδασε χωρίς να δείξει ότι την έχει πειράξει κάτι.

Η γνωστή παρουσιάστρια αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ορισμένα σχόλια για τα κιλά της, ωστόσο η ίδια όχι απλώς δεν παρεξηγήθηκε, αλλά αντίθετα έδειξε να κάνει πλάκα και να το απολαμβάνει.

Ακομπλεξάριστη Κατερίνα Καινούργιου: Σχολιάστηκαν τα κιλά της κι εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει

width=1168

Στα κιλά της αλλά και στην πολύ καλή της ψυχολογία αναφέρθηκε στο χθεσινό (18/9) Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε κάποια πειράγματα από το κοντρόλ όταν παρομοίασαν το φόρεμά της με πιγκουίνο από συγκρότημα που εμφανίστηκε στη Eurovision το 1980.

Η Κατερίνα Καινούργιου γέλασε όταν το άκουσε ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ακούστηκε να τη ρωτάει αν την στενεύει αυτό που φορούσε.

Είμαι έτοιμη να εκραγώ! Έχω παχύνει λίγο αλλά δεν με νοιάζει, είμαι πολύ καλά, χαίρομαι πάρα πολύ, αποκρίθηκε εκείνη, η οποία διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: