Έχασε μαέστρο, έχασε μετρ, κανείς δεν έχει τον αριθμό του…: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Νότη, λυπούνται οι θαυμαστές

September 19, 2024
Ο Νότης έχασε τον μαέστρο του και κανείς δεν έχει τον αριθμό του. Οι θαυμαστές του λυπούνται για τα δυσάρεστα που έμαθαν.

Έχασε μαέστρο, έχασε μετρ, κανείς δεν έχει τον αριθμό του…: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Νότη, λυπούνται οι θαυμαστές


Διαφ.

Μέσα από τον αέρα του Πρωινού Σου Σου με την Ελένη Τσολάκη, όμως, το πρωινό της Πέμπτης, δόθηκε όλο το παρασκήνιο γύρω από την φημολογούμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη.

Αυτή η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νότη είναι μόνο στο μυαλό όλων και στο θέλω μας. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα επιστρέψει επισήμανε αρχικά ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης για να προσθέσει η οικοδέσποινα του Πρωινού Σου Σου, Ελένη Τσολάκη τα εξής. Εγώ πάντως από ρεπορτάζ που είχα κάνει πέρσι, με πολλά τηλέφωνα, είχα μάθει ότι προγραμματίζεται η πρεμιέρα του για τον φετινό Οκτώβρη.

Δηλαδή ότι φέτος τον Οκτώβρη θα ξεκινούσε νύχτα γιατί συνέβησαν ορισμένα πράγματα πέρσι που δεν του επέτρεψαν να γυρίσει αλλά συζητούσε για να γυρίσει φέτος τον Οκτώβρη.

Ο Νότης αυτή τη στιγμή δεν έχει ορχήστρα. Έχασε τον μαέστρο του, έχασε τον μετρ του πριν από λίγους μήνες που ήταν και το δεξί του χέρι. Δεν θέλει ο Νότης να επιστρέψει αν και του έχουν γίνει κρούσεις. Το τηλέφωνο του πια το έχει μόνο η οικογένεια του. Δεν μπορείς να τον βρεις τον Νότη, δεν μπορείς να κάνεις ένα ραντεβού μαζί του. Δηλαδή και οι επιχειρηματίες τον έχουν πλησιάσει μέσω τρίτων και τέταρτων πρόσθεσε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον αέρα του ανανεωμένου Πρωινού Σου Σου, το πρωινό της Πέμπτης, στο OPEN.

Κοιλιακοί πέτρα, μαγιό σπίντο, ένας άλλος: Εντελώς αγνώριστος ο Νότης Σφακιανάκης, σούσουρο με φώτο που διέρρευσε

Ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα μουσικά δρώμενα, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του.

Ανά διαστήματα πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή να επιστρέφει στις μουσικές πίστες καθώς του γίνονται εξαιρετικά ελκυστικές προτάσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει γίνει πραγματικότητα με την ανυπομονησία των θαυμαστών του να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ο τόπος καταγωγής του είναι η Κρήτη, ωστόσο από τα 7 έτη του εγκαταστάθηκε στη Κω μαζί με τους παππούδες του. Έτσι, η Κως αποτελεί έναν προορισμό που επισκέπτονταν σταθερά πάντα ειδικότερα τα Καλοκαίρια, απολαμβάνοντας τα μπάνια του στις όμορφες παραλίες του νησιού και συνομιλώντας με τους θαυμαστές του.

Ωστόσο, ο Νότης Σφακιανάκης εκτός από την όμορφη Κω έχει επισκεφθεί πολλά ακόμα μέρη τόσο καλοκαιρινούς μήνες όσο και χειμερινούς, ενώ παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συνδύαζε και διακοπές. Μάλιστα, στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον δημοφιλή τραγουδιστή κατά την διάρκεια που απολάμβανε το μπάνιο του στη θάλασσα, σε γραφικές παραλίες της Ελλάδος.

width=800


Πηγή

Διαβάστε επίσης: