Το τέλειο ρούχο για νονά: Η Μπέττυ Μαγγίρα βάπτισε την κόρη του Μακαλιά και όλες ψάχνουν να βρουν το σετάκι της

September 19, 2024

Το τέλειο ρούχο για νονά: Η Μπέττυ Μαγγίρα βάπτισε την κόρη του Μακαλιά και όλες ψάχνουν να βρουν το σετάκι της


Διαφ.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου για τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα γίνει νονά καθώς θα βαφτίσει την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη μαζί με μια ακόμα φίλη του ζευγαριού. Η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί σε κτήμα στα νότια προάστια και η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη.

Από το πρωί της Τετάρτης 18/9, η Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και λίγη ώρα πριν από την εκκλησία, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας το σύνολο που επέλεξε για το μυστήριο.

Όπως θα δεις, η παρουσιάστρια διάλεξε ένα λευκό σατέν σύνολο από το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro.

Τόσο η ευτυχισμένη μαμά Αντιγόνη Ψυχράμη όσο και η χαρούμενη νονά Μπέττυ Μαγγίρα έλαμπαν μέσα στα υπέροχα φορέματα που είχαν επιλέξει για την περίσταση. Η Αντιγόνη Ψυχράμη επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα σε κόκκινο και λευκό ενώ η νονά της μικρής προτίμησε ένα λευκό σατέν ντεπιές με λεπτομέρειες από δαντέλα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε την Κατερίνα Καραβάτου που εμφανίστηκε με ιβουάρ κοστούμι, την Παρθένα Χοροζίδου, τον Λάμπρο Φισφή και τον Ζήση Ρούμπο, τη Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα, την οικογένεια Βισκαδουράκη, τη Βάσω Γουλιελμάκη, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον Ιωάννη Απέργη με τις συζύγους τους και πολλούς ακόμα.

Ακολούθησε δείπνο για τους καλεσμένους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: