Ρώτησαν την Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και αυτή απάντησε…: «Ως μπαμπάς είναι υπέροχος»

September 19, 2024

Ρώτησαν την Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και αυτή απάντησε…: «Ως μπαμπάς είναι υπέροχος»


Διαφ.

Τη Χρύσα Μιχαλοπούλου υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά την εκπομπή «Buongiorno» την Πέμπτη 19/9.

Η νεαρή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ταμπού», μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και τον γιο τους, Κίμωνα.

«Ο γιος μου είναι δύο ετών. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου, οι οποίες να είναι μαμάδες και να το μοιραζόμαστε. Εγώ έμεινα έγκυος στα 23. Αλλά είναι ωραία. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός. Είναι ένας συνεχής αγώνας του να καταλάβεις ποιος είσαι», είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Και συνέχισε: «Δεν θα ήθελα ο γιος μας να πάρει την αναβλητικότητά μας. Θέλω να πάρει τις αρχές και των δύο. Βάζουμε και οι δύο όρια στο παιδί, παράλληλα όμως είμαστε και χαλαροί».

Σχετικά με το κομμάτι της δημοσιότητας, η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέφερε: «Υπάρχουν στιγμές που μου αρέσει η δημοσιότητα και άλλες που δεν το αντέχω. Εμένα μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου καλά, όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα. Ζορίστηκα πολύ όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες μου που ήμουν έγκυος. Δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ δεν είχα ανεβάσει κάτι, δεν είχα δείξει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ προσωπική στιγμή για εμένα και την προφύλασσα όσο καλύτερα μπορούσα. Είναι καλό να μην παρεμβαίνουμε σε στιγμές που κάποιος έχει επιλέξει να είναι προσωπικές. Ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό, γιατί ήξερα ότι ο Λεωνίδας είναι αναγνωρίσιμος».

Τέλος, η Χρύσα Μιχαλοπούλου περιέγραψε πώς είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως μπαμπάς, λέγοντας: «Ο Λεωνίδας ως μπαμπάς είναι υπέροχος, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος, γενικά, οπότε ό,τι και να έκανε θα το έκανε καλά».

«Για πάντα μαζί, 365 τον χρόνο»: Τρισευτυχισμένη και όχι στην αγκαλιά… του Κουτσόπουλου, η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, για τις ανάγκες της οποίας μετακόμισε προσωρινά στα Γιάννενα.

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε για λίγες μέρες στην πρωτεύουσα, πριν επιστρέψει στα γυρίσματα, με αφορμή τα γενέθλια της φίλης της. Μάλιστα ανέβασε και μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, με τις τρεις κολλητές της και τη λεζάντα: “7 μέρες την εβδομάδα , 12 μήνες το χρόνο, 365 το χρόνο …. Πάντα μαζί ♥️”.

Όσο για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της “Φάρμας”. Μάλιστα βρέθηκε στα γυρίσματα με τον μικρούλη Κίμωνα, ενθουσιάζοντας τους followers του στο Instagram.

Κουτσόπουλος… τέλος: Σούσουρο με την εμφάνιση της Χρύσας Μιχαλοπούλου στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου, πήγε μόνη της

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ενώθηκαν χθες, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αγία Νάπα της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου, με κουμπάρους τη Βάνα Δημητρίου, τον Κούλλη Νικολάου και την Άντρια Παχίτη.

Ανάμεσά τους και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία από τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη σειρά νέα σειρά του Αντρέα με τίτλο “Ταμπού” για χάρη της οποία μετακόμισε στα Γιάννενα. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε στην Κύπρο για να τιμήσει το ζευγάρι, χωρίς ωστόσο τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η πανέμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα πράσινο μακρύ φόρεμα το οποίο αγκάλιαζε αρμονικά τη σιλουέτα της, ενώ δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες των νεόνυμφων και να ποζάρει με τους υπόλοιπους καλεσμένους. Το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι φήμες περί χωρισμού της ηθοποιού με τον πετυχημένο σεφ, ωστόσο οι δυο τους συνεχίζουν την κοινή τους πορεία αδιαφορώντας για τα δημοσιεύματα.

Έφυγε από Αθήνα, μετακόμισε Γιάννενα: Νέα αρχή για την Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό από τον Κουτσόπουλο

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα θα κάνει η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η νεαρή ηθοποιός φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, το “Ταμπού” και για χάρη της οποία κλήθηκε να μετακομίσει στα Ιωάννινα, έστω και για λίγο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, θα υποδυθεί τη σύζυγο ενός γιατρού που μετακομίζει στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους όμως στην ίδια πόλη ζει και ένας έρωτας από τα παλιά, τον οποίο θα υποδυθεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί κάποια backstage πλάνα από την επερχόμενη σειρά του Κύπριου δημιουργού. Σε ένα απ’ αυτά τη βλέπουμε μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να δέχονται τις εντολές του Αντρέα Γεωργίου, ενώ στο φόντο είναι η διάσημη λίμνη των Ιωαννίνων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: