Γιος πάμπλουτης Ελληνίδας & μικρότερός της: Ο νέος άντρας που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα η Σοφιάνα Αβραμάκη

September 19, 2024

Γιος πάμπλουτης Ελληνίδας & μικρότερός της: Ο νέος άντρας που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα η Σοφιάνα Αβραμάκη


Διαφ.

Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε ένα από τα πιο αξέχαστα για τη Σοφιάνα Αβραμάκη, καθώς η 29χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor εμβάθυνε πλήρως στις απολαύσεις της καλοκαιρινής περιόδου.

Αξέχαστο Καλοκαίρι και Ερωτικές Αποκαλύψεις: Η Σοφιάνα Αβραμάκη Ενθουσιάζει με τις Διακοπές της και τη Νέα Σχέση της

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε την ευκαιρία να εξερευνήσει πλήθος νησιών, ζώντας μοναδικές στιγμές και απολαμβάνοντας την ελληνική νησιωτική ομορφιά. Παράλληλα, φρόντισε να μοιράζεται αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του Instagram. Η Αβραμάκη δημοσίευσε πλήθος φωτογραφιών, αναδεικνύοντας τις βραδινές της εξόδους αλλά και τις ευχάριστες στιγμές της στις παραλίες, επιτρέποντας στους ακόλουθούς της να γίνουν κοινωνοί των καλοκαιρινών της περιπετειών.

Κατά τη διάρκεια του μέσου του καλοκαιριού, η Σοφιάνα Αβραμάκη εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Summer’s Cool», όπου έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Στην εκπομπή, η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε με ενθουσιασμό ότι διατηρεί μια ευτυχισμένη ερωτική σχέση, η οποία φαίνεται να της προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Οι δηλώσεις της επιβεβαίωσαν ότι η προσωπική της ζωή εξελίσσεται θετικά, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για να γιορτάσει τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με ιδιαίτερη χαρά και ευτυχία.

Η ίδια δηλώνει: «Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», ενώ ο φίλος της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, πρόσθεσε: «Λάμπει το κορίτσι ρε παιδιά!».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής, μοιράστηκε μια ιδιαίτερα τρυφερή εικόνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Φίλιππος Κούρκουλος εμφανίζεται να της προσφέρει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο, αποτυπώνοντας μια στιγμή αγάπης και τρυφερότητας.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Κουφονήσια. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του TLIFE, το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του με επόμενο προορισμό τα Χανιά. Στο νησί της Κρήτης, οι δυο τους εμφανίστηκαν ιδιαίτερα διαχυτικοί κατά τις εξόδους τους, με πολλές τρυφερές στιγμές και ενσταντανέ που μαρτυρούσαν τη στενή τους σχέση.

«Διασκέδασαν σε πολύ γνωστό μπαρ στο κέντρο της πόλης των Χανίων και δεν έλειπαν τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσά τους», αναφέρει στο TLIFE πηγή που παρακολούθησε την πρώην παίκτρια του Survivor και τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κρήτη.

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Μου έχουν ζητήσει να στείλω τις πατούσες μου, το έχω σκεφτεί, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000€»

Ένα βίντεο διαφορετικό από τα άλλα δημοσίευσε η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Survivor του 2022.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρέα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα αποκάλυψε τα «περίεργα» μηνύματα που λαμβάνει το inbox του Instagram από θαυμαστές της.

«Σκλάβος σου όποτε θες», «Έτοιμη για κρεβάτι είσαι», «Κάτι πόδια ατελείωτα», «Ρομαντική μ… είσαι Σοφιάνα μου», «Πηγαίνω τώρα να σου αγοράσω το πιο ακριβό δαχτυλίδι του κόσμου και να σου κάνω πρόταση γάμου μπροστά σε όλους» είναι μερικά από τα μηνύματα που διάβασε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Μου έχουν στείλει πολλά τέτοια, να στείλω τις πατούσες μου και τα λοιπά. Οριακά το έχω σκεφτεί, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 από αυτό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Μάλιστα, η πρώην Survivor δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι ανάμεσα σε αυτούς που της έχουν στείλει κατά καιρούς απρεπή μηνύματα στο Instagram είναι και ένας συμπαίκτης της από το ριάλιτι επιβίωσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: