«Ο σύντροφός μου ο Παναγιώτης, μου λέει, σου’χω πάρει…»: Το έκανε γνωστό η Καινούργιου on air στην εκπομπή της

September 20, 2024

«Ο σύντροφός μου ο Παναγιώτης, μου λέει, σου’χω πάρει…»: Το έκανε γνωστό η Καινούργιου on air στην εκπομπή της


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κάποιες εκτετανείς αλλά τρυφερές αναφορές στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου. Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία το τελευταίο διάστημα βιώνει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία, έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη σχέση τους στα social media, όπου η χαρά της είναι εμφανής.

Η Ιστορίες με την Μηχανή & με τις Κατσαρίδες

Με αφορμή το ατύχημα που είχε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη μηχανή του, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε τον σύντροφό της, με αφορμή την ιστορία που ήθελε να διηγηθεί.

«Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις μηχανές. Σκεφτείτε τώρα, ο σύντροφός μου, ο Παναγιώτης, έχει μηχανή. Και μου λέει, “σου χω πάρει και κράνος”. Δεν ανεβαίνω, δεν ξέρω γιατί» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όταν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την αναφορά στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο καλεσμένος Δημήτρης Σούρας, γνωστός ψυχίατρος, την ρώτησε με ενδιαφέρον σε ποιον Παναγιώτη αναφερόταν. Η παρουσιάστρια, χωρίς δισταγμό, εξήγησε ότι μιλούσε για τον σύντροφό της, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

«Α, δε το ήξερα. Παναγιώτης λέγεται; Να ζήσετε» της είπε ο Δημήτρης Σούρας με την ίδια να απαντά, «Δεν παντρεύτηκα ακόμα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Η Νέα Ιστορία με την Κατσαρίδα

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, διηγείται: «Να πω μία προσωπική ιστορία; Μπορώ να έχω δύο δευτερόλεπτα; Γίνεται χθες ο κατακλυσμός, εγώ μένω στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι έχει πολλά φρεάτια. Κατεβαίνω να πετάξω τα σκουπίδια, σκέφτηκα μετά να ανέβω στο πατάρι να κατεβάσω χειμερινά παπούτσια. Όπως πάω να μπω στο σπίτι, απ’ έξω από την πόρτα μου είναι μία κόκκινη μεγάλη κατσαρίδα ιπτάμενη. Έχω πάθει κρίση πανικού, πρώτα πήρα τον Παναγιώτη τηλέφωνο και του λέω “γύρνα τώρα σπίτι να σκοτώσουμε την κατσαρίδα”. Παίρνω μετά την διαχειρίστρια, να μου λέει “έχουμε κάνει απολύμανση”» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κλειδώνω την πόρτα, δεν έκανα τίποτα, μίλησα με τον Θέμη, ήμουν πάνω στο κρεβάτι, έτσι, ούτε παπούτσια από το πατάρι ούτε τίποτα. Ο Παναγιώτης δεν μπορούσε να έρθει κατευθείαν, είχε δουλειά στο μαγαζί. Δεν κουνήθηκα ούτε για τουαλέτα, πού να ξέρω αν έχει κι άλλη κατσαρίδα; Το Κολωνάκι χθες γέμισε ιπτάμενες κόκκινες κατσαρίδες».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν μπορεί να το κρύψει η Καινούργιου, το παραδέχτηκε στον αέρα: «Είμαι έτοιμη να εκραγώ! Έχω παχύνει λίγο αλλά…»

Η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε ότι είναι ακομπλεξάριστη, καθώς μπορεί να της έγιναν ορισμένα σχόλια για τα κιλά της, όμως αυτή το διασκέδασε χωρίς να δείξει ότι την έχει πειράξει κάτι.

Η γνωστή παρουσιάστρια αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ορισμένα σχόλια για τα κιλά της, ωστόσο η ίδια όχι απλώς δεν παρεξηγήθηκε, αλλά αντίθετα έδειξε να κάνει πλάκα και να το απολαμβάνει.

Ακομπλεξάριστη Κατερίνα Καινούργιου: Σχολιάστηκαν τα κιλά της κι εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει

Στα κιλά της αλλά και στην πολύ καλή της ψυχολογία αναφέρθηκε στο χθεσινό (18/9) «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε κάποια πειράγματα από το κοντρόλ όταν παρομοίασαν το φόρεμά της με πιγκουίνο από συγκρότημα που εμφανίστηκε στη Eurovision το 1980.

Η Κατερίνα Καινούργιου γέλασε όταν το άκουσε ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ακούστηκε να τη ρωτάει αν την στενεύει αυτό που φορούσε.

«Είμαι έτοιμη να εκραγώ! Έχω παχύνει λίγο αλλά δεν με νοιάζει, είμαι πολύ καλά, χαίρομαι πάρα πολύ», αποκρίθηκε εκείνη, η οποία διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: