Πέθανε η Γεωργία Σεφερλή

September 20, 2024

Πέθανε η Γεωργία Σεφερλή


Διαφ.

Τα έργα της, με χαρακτηριστικά έντονα χρώματα και βαθιά συμβολισμούς, είχαν κερδίσει την αναγνώριση και το θαυμασμό συναδέλφων, κριτικών και κοινού

Τη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Λεχαινών και σε ολόκληρη την Ηλεία η είδηση του θανάτου της γνωστής εικαστικού, Γεωργίας Σεφερλή, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Η είδηση του χαμού της προκαλεί οδύνη σε όσους τη γνώριζαν, ενώ το έργο της αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στην τέχνη.

Η Γεωργία Σεφερλή ήταν μία ξεχωριστή εικαστικός που με το πάθος και την αφοσίωσή της στην τέχνη της, κατόρθωσε να αναδείξει τα έργα της σε ευρύτερους κύκλους, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά. Τα έργα της, με χαρακτηριστικά έντονα χρώματα και βαθιά συμβολισμούς, είχαν κερδίσει την αναγνώριση και το θαυμασμό συναδέλφων, κριτικών και κοινού.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 4:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Λεχαινά. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, αλλά και όσοι είχαν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν, θα παρευρεθούν για να την αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τη μνήμη της.

Πηγή: Patrisnews.com


Πηγή

Διαβάστε επίσης: