Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Πνίγηκε έγκυος μητέρα και ο σύζυγό της – Αφήνουν πίσω τους μωρό 18 μηνών

September 20, 2024

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Πνίγηκε έγκυος μητέρα και ο σύζυγό της – Αφήνουν πίσω τους μωρό 18 μηνών


Διαφ.

Οι διακοπές μιας οικογένειας στη Χαβάη εξελίχθηκαν σε τραγωδία, καθώς οι γονείς του 18 μηνών παιδιού έφυγαν από τη ζωή κι εκείνο έμεινε πίσω εντελώς μόνο του.

Η μοίρα πολλές φορές είναι πολύ σκληρή με τους ανθρώπους κι αυτό ισχύει και για μια οικογένεια, η οποία έκανε διακοπές στη Χαβάη με τον πατέρα και τη μητέρα να χάνουν τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω το 18 μηνών παιδάκι τους.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα ήταν έγκυος και το ζευγάρι περίμενε το δεύτερο παιδί τους, το οποίο θα ερχόταν σε λίγους μήνες στον κόσμο.

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Έγκυος μητέρα πνίγηκε με τον σύζυγό της – Άφησαν πίσω τους το 18 μηνών παιδί τους

Οι νέοι γονείς ηλικίας 25 και 26 ετών ενός 18 μηνών αγοριού και ενός αγέννητου κοριτσιού πνίγηκαν το περασμένο Σάββατο ενώ έκαναν διακοπές στη Χαβάη.

Ο Ilya και η Sophia Tsaruk, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν στη θάλασσα ανοιχτά του Μάουι, σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, μεταδίδει η «New York Post».

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν την 26χρονη στο νερό χωρίς τις αισθήσεις της και την ανέσυραν στην ακτή, όπου οι πυροσβέστες της έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο 25χρονος σύζυγός της στον βυθό της θάλασσας περίπου 100 με 150 μέτρα από την ακτή, όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.

Τον μετέφεραν στη στεριά, όπου οι ομάδες πρώτων βοηθειών άρχισαν και σε αυτόν να πραγματοποιούν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Αλλά δεν τα κατάφερε κανείς από τους δύο όπως και το αγέννητο παιδί της Σοφίας.

Το ζευγάρι άφησε πίσω του τον 18 μηνών γιο τους, Λόγκαν, ο οποίος έμενε με τη θεία και τον θείο του όσο οι γονείς του βρίσκονταν στο Μάουι, όπως επισημαίνεται στον ιστότοπο GoFundMe που δημιουργήθηκε για την κάλυψη των εξόδων κηδείας.

Η περιοχή στην οποία κολυμπούσε το ζευγάρι είναι αφύλακτη, με τον πλησιέστερο ναυαγοσωστικό σταθμό να βρίσκεται στο Makena State Beach Park, σύμφωνα με την εφημερίδα Honolulu Star-Advertiser.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: